Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Nooit genoeg schoenen

Schoenen, daar heb ik er nooit genoeg van. Sorry, maar ik ben inderdaad zo’n vrouw met héél véél schoenen. Vooral enkellaarsjes en hoge laarzen. Eigenlijk geldt voor mij: als er maar een hak onder zit. De sneakers-trend gaat dus aan mij voorbij. Al vind ik dat bij andere vrouwen erg gaaf staan. Bij mij, als jurkendragende vrouw, past gewoon een hak beter.

Colette Sol

Ik ben als een kind zo blij als de nieuwe schoenencollecties in de winkels en online verschijnen. Uren zit ik te turen naar schitterende schoenen. Dit najaar is mijn oog gevallen op het Nederlandse merk Colette Sol. Ik houd van Dutch Design. Ik ben trots op Nederlandse bedrijven en steun ze graag, maar dat ter zijde. Colette Sol shoes & bags is vijf jaar geleden opgericht door twee zussen: Colette en Miranda Sol. Ik lees online: “Colette woonde jarenlang in Latijns-Amerika en Turkije. De kleurrijke en charmante stijl van de lokale vrouwen maakte veel indruk op designer Colette. Zij richtte daarom met haar zus het merk Colette Sol op: vrouwelijke, kleurrijke en comfortabele laarzen en schoenen. Eén van de doelen was om laarsjes met hoge hakken te ontwerpen die wél lekker lopen.” Mijn interesse is nog meer gewekt. Want voor de looks van de laarzen van het merk ben ik al lang gevallen, maar lopen ze ook lekker? Een prefecte leest en zachte binnenzool zorgen daar voor. Tijdens een persdag heb ik dat ervaren. Je wandelt er zo op weg. “Ze worden op ambachtelijke, duurzame en verantwoorde wijze met de hand gemaakt.”

Voor het goede doel

Ondertussen surf ik naar www.colettesol.com/nl/collection en ik val nog steeds als een blok voor die beste wel opvallende zwart leren laarsje, bedekt met zwart/blauw kalfshaar. Met een hakhoogte van 8 cm een gave schoen. Bij de omschrijving staat dat er een zacht binnenzooltje is toegevoegd voor extra comfort. Daar loop ik vast zo op weg. Maar welke maat heb ik nodig? ‘Vroeger’ had ik doorgaans maat 39, maar tegenwoordig draagt een 40 beter. Ik twijfel nog, want tja… pas ik ze wel? Maar dan lees ik niet alleen over het eenvoudige retourneren (het geld plus de verzendkosten worden terugbetaald) maar ook over de Colette Sol Foundation. Ik ben in één klap om. “Van elk verkocht product doneren wij een percentage van de omzet naar de Colette Sol Foundation (ANBI-gecertificeerd). Via onze foundation ondersteunen we verschillende stichtingen die de strijd tegen vrouwenhandel aangaan; in Nederland steunen we Stichting Free a Girl en in Zwitserland Stichting glowbalAct. Als je dus een paar booties of pumps van Colette Sol koopt ondersteun je direct de strijd tegen vrouwenhandel en gedwongen prostitutie.”

Gaaf voor Mama mag jou een korting van 25 euro geven op de twee afgebeelde laarzen.

 

 

Wauw, dat is gaaf… Gaaf voor Mama mag alle lezeressen een korting van 25 euro geven op de twee afgebeelde schoenen.

Dus op de wedge bootie marine en op het laarsje met blauwe kalfshaar.

 

Met de code Gaaf25 krijg jij tot 7 oktober 2015 deze aantrekkelijke korting van 25 euro.