Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Tips van GaafvoorMama ontvangen?

Wat zoek je?

Privacyverklaring


In deze privacyverklaring geven we informatie over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Uiteraard houdt Gaafvoormama.nl zich aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
Verwerking van je persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.
Contactgegevens:
GaafvoorMama.nl / SchrijfSter.com - https://www.gaafvoorMama.nl. Bloemgaarde 74, 1902 HG Castricum, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit brengt met zich mee dat wij:
- je persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt
- deze doelen en type persoonsgegevens worden beschreven in dit privacy beleid
- de verwerking van je persoonsgegevens beperken tot enkel de gegevens die minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden gebruikt
- passende technische en/of organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van jouw persoonsgegevens gewaarborgd is
- geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt
- op de hoogte zijn van jouw rechten omtrent je persoonsgegevens, je hier op willen wijzen en deze respecteren
Waarvoor verwerken wij persoonsgegevens?
GaafvoorMama.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons hebt verstrekt. Je persoonsgegevens worden verwerkt voor de volgende doelen:
– Verzending van onze nieuwsbriefMama
– Om je te kunnen e-mailen over winacties
– Om producten en/of diensten bij je af te leveren
– En om je te informeren over wijzigingen van onze diensten

Voor de bovenstaande doelstellingen vragen wij de volgende persoonsgegevens:
- Voor- en achternaam
- Adres, postcode, plaats
- E-mailadres
Verstrekking aan derden
De gegevens die je aan ons verstrekt worden alleen aan derde partijen verstrekt indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van derde partijen voor de verzending van een gewonnen product.
Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij uiteraard afspraken om de beveiliging van je persoonsgegevens te waarborgen.
Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval moeten wij medewerking verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien je ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Hoe lang bewaren wij je persoonsgegevens
GaafvoorMama.nl bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Verzamelde NAW-gegevens in het winformulier die ons worden toegestuurd naar aanleiding van een bezoekersactie, worden na het trekken van de winnaar(s) uit de mailbox verwijderd, waarbij we ook de prullenbak legen, en niet verder bewaard. E-mailadressen van abonnees van de nieuwsbrief worden bewaard zolang de persoon lid is van de nieuwsbrief, en hierna verwijderd.

Beveiliging
We nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en GaafvoorMama.nl neemt passende technische en organisatorische maatregelen om persoonsgegevens te beschermen tegen onrechtmatige verwerking.
De volgende maatregelen zijn genomen:
- Een gebruikersnaam- en wachtwoordbeleid op al onze systemen
- Alle medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens
- Er worden back-ups gemaakt van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten
- we testen en evalueren regelmatig onze maatregelen

Dit zijn je rechten omtrent je gegevens
Je hebt het recht om je persoonsgegevens die we van je hebben ontvangen in te zien, aan te passen of te verwijderen. Verwijderen kun je zelf doen via de nieuwsbrief.
Je kunt bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door een van onze verwerkers. Ook heb je het recht de door jou verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan jouzelf of direct aan een andere partij indien gewenst. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen.
Klachten
Mocht je een klacht hebben over de verwerking van je persoonsgegevens, dan kun je daar direct contact met ons over opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Komen wij er niet uit dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy.
Vragen
Als je naar aanleiding van onze Privacyverklaring nog vragen of opmerkingen hebt neem dan contact met ons op!