Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Hoesjes keus!

Yep, daar is ‘ie dan: de iPad Mini. De grotere variant hadden we al, maar nu dus een fijn, klein handzaam formaatje. Een schatje die overal mee naar toe kan. Handig voor mij om snel even wat op te zoeken, te ‘social media-en’ en mijn mail te checken. Maar ook praktisch om de kids even mee rustig te houden (die van mij spelen immers al grote delen van de dag buiten). Al snel merk ik (ik weet het eigenlijk al) dat een hoes om je tablet geen overbodige luxe is. Een duikeling uit de handen, pats, op de grond is zo gemaakt. Op zoek dus naar een tablet hoes.

Duidelijke afbeeldingen

Eerst eens op de weekmarkt in ons dorp gesnuffeld, maar niet gevonden. Dan dus online. Jeuh, wat een keus. Niet alleen aan webshops, maar dus ook aan hoesjes. Van tablet hoesjes en iPad hoesjes van 7 inch, 8 inch en 10 inch. Met een paar kliks en duidelijke afbeeldingen van het apparaat (tja, ik blijf een vrouw) kom ik bij de juiste hoesjes. Maar dan… wat een keus aan kleuren en modellen. Er zijn zelfs hele gave modellen voor kids; silecone hoesjes in de vorm van een beer. Een zogenaamde ‘stand case’ lijkt mij wel praktisch voor mij iPad Mini. Zo kan ik de tablet op tafel zetten en rustig kijken. Ik ga dit keer eens niet voor basic zwart, maar voor knallend roze. Zal mijn dochter ook gaaf vinden. De hoes is zeer spoedig in huis en ziet er precies zo uit als op het plaatje online. Een handige hoes die zowel bescherming biedt, er leuk uitziet als praktisch toepasbaar is in ons dagelijkse leven.

Mijn oog is ondertussen online ook nog op de zelf te ontwerpen smartphone hoesjes gevallen. Dat is cool: een eigen telefoonhoesje ontwerpen. Een uniek product. Hoe dat werkt? Ik bekijk de video en al mijn twijfels worden meteen weggenomen als er gezegd wordt: “Een eigen hoesje ontwerpen klinkt ingewikkeld, maar geen paniek. In deze video zullen we je wegwijs maken in het maken van je eigen, unieke hoesje. In een paar stappen kun je het hoesje van je dromen maken.” Origineel! Ik zou haast meteen aan de slag gaan, maar ik heb nog een goed telefoonhoesje. Overigens in B2ctelecom.nl aanbieder van hoesjes van heel veel merken! Jouw merk zit er vast ook tussen…

Gaaf voor Mama mag haar lezers een korting van 15% geven!

Wil jij met 15% korting bij B2ctelecom.nl bestellen? Vul dan in het betaalproces de code GaafvM15 en de korting wordt verwerkt.