Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

SRNDPTY

Jurkjes en tegenwoordig ook rokken… daar word ik blij van. Ik draag vrijwel nooit een broek. Vandaar dus dat een site als www.dressesonly.nl mij opvalt. Sterker nog, ik shopper er zo nu en dan. Er is veel keus en de bestelling is de volgende dag al – prachtig verpakt in roze cadeaupapier – in huis. Het eigen merk van Dresses Only – SRNDPTY – vind ik helemaal fijn. Het is niet al te duur en daarnaast voor mij lekker trendy. Bovendien, SRNDPTY is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse vrouw… en dat past mij dus perfect. Een kleine plooiing bij de buik bijvoorbeeld, fijn!

Premium

Eigenlijk was ik helemaal niet van plan om iets te gaan kopen. En juist dan, dan zie je iets te geks. Een jurkje met roodborstjes. Mijn lievelingsvogels! Een must have voor mij. Helemaal toen ik zag dat het een premium collectie is. Bang dat ‘mijn jurk’ Joan Readbreast snel uitverkocht zou zijn, heb ik mijn allernieuwste SRNDPTY jurk meteen besteld. Zoals gezegd, had ik de jurk de volgende dag in huis en de print met roodborstjes is gaaf! Een beetje jammer dat er twee vogeltjes op hun koppie liggen, maar dit bewijst voor mij des te meer dat het een uniek ontwerp is. Ik heb gekozen voor een jurk met een watervalhals en half lange mouwen. Ideaal voor het najaar. Ik vrees dat ik als het frisser gaat worden weer naar de webshop moet om nog een SRNDPTY blazer te kopen (deze zijn er in alle kleuren van de regenboog) om zo een prachtige combi te maken.

SRNDPTY jurkjes

Natuurlijk zijn er jurkjes met diverse prints en effen modellen. Ik vind ze verrassend en ze hebben dus heerlijke en vrouwelijke modellen. Van opvallende prints tot klassiek. Kies je opvallende bloemen voor een informeel feestje? Of ga je sophisticated naar je werk in een jurk met een subtiele print in aardetinten? SRNDPTY biedt voor elk wat wils.

Gaaf voor Mama mag van DressesOnly 15% korting geven op de SRNDPTY-collectie. Als je bij je bestelling de code GAAF invult dan wordt de korting meteen verrekend. Deze actie loopt tot 3 november 2014.