Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Update je look met zomerse sieraden

De winter zit er bijna op, de dagen worden langer en de temperatuur stijgt. Sterker nog, het lijkt haast lente! Dan wordt het tijd voor t-shirts en jurkjes. Tijd om de blote huid weer eens extra te versieren met sieraden. Hét moment voor Bazou om dus haar zomercollectie te lanceren. De mood voor deze zomer is vrouwelijk, geraffineerd, origineel en rijk. “De trend is vrouwelijk en chic, met sterke statements en zachte, maar uitgesproken kleuren. Bovendien is het minimalisme over, less is no longer more! De sieraden zijn rijkelijk voorzien van kunstige bedels en sierlijke stenen. Het modepalet aankomend seizoen bevat veel blauw en nude-tinten, daarnaast is de meest opvallende kleur deze zomer Indian Pink. Al deze prachtige kleuren zijn terug te vinden in onze collectie,” aldus Babeth Ouwerkerk, mede-eigenaresse Bazou.

Alles zelf maken

Bazou is een sieradenmerk van eigen bodem. “Het afgelopen jaar zijn we flink gegroeid, zo hebben we inmiddels meer dan 25 verkooppunten in binnen- en buitenland. Daarnaast loopt de webshop erg goed. Hier zijn we erg trots op! Nog steeds ontwerpen en maken we alle sieraden zelf. Hier hechten we veel waarde aan, omdat we daardoor de kwaliteit kunnen waarborgen en authentiek blijven. Bovendien geeft het een persoonlijke touch aan al onze sieraden,” aldus Anouk Langerijs, mede-eigenaresse Bazou. Ik zie zat leuks in de online webshop, van armbanden en kettingen tot oorbellen. Die vrolijke roze bijvoorbeeld, of die natural look met azuurblauw accent. Hebben!

Gaaf voor Mama mag van Bazou een korting van 20% geven! 

Plaats je bestelling op www.Bazou.nl en vul voor het afrekenen in 'gaafvoormama' en je 20% korting wordt verwerkt. Ook op de sale!