Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Dit is mijn familie

 

Wij vinden ze echt grappig. Helaas denkt papa daar iets anders over, dus komen de grappige stickers van The Sticker Family nog even niet op onze auto. Maar niet getreurd, wij hebben toch een mama, meisje, jongen en hondje besteld. Waar we die gaan plakken? Gewoon ergens, bijvoorbeeld op ons kamerraam of op de koffer. En wie weet mogen we deze zomer wel onze familie laten zien met stickers op de caravan. Ook gaaf!

The Sticker Family

Nu ik er zo op let, zie ik steeds vaker auto’s rijden met stickers van het gezin. Zo kun je laten zien: dit is mijn gezin. Best geinig; een klussende vader, voetballend jongetje, ballerina meisje en multi-taskende moeder. Maar The Sticker Family begon in Australië en is uitgegroeid tot een wereldwijde hit. Jan, Henny en dochter Elise Wielinga ontdekten de rage tijdens hun vakantie down under en haalden The Sticker Family naar Nederland. De Nederlandse serie bestaat uit 94 afbeeldingen in de rubrieken moeders, vaders, dochters, zonen en huisdieren. “Met een maandelijkse productie van zo’n 200.000 stickers is The Sticker Family inmiddels een wereldwijd succes. Dankzij de stickers kunnen families zich onderscheiden en laten zien dat zij trots zijn op hun gezin. Ook kinderen kunnen zelf een sticker kiezen die het beste bij ze past”, legt Jan uit.

Ondanks dat papa de autostickers iets minder leuk vindt, hebben wij de My Family stickers wel online besteld. De volgende dag lagen ze in de brievenbus en de stickers, in wit geprint op een transparante achtergrond, zien er echt cool uit. Weet je waar ik mijn sticker uiteindelijk heb geplakt? Op mijn broodtrommel. Dat ziet er stoer uit. Mijn zus heeft haar sticker op onze brievenbus geplakt, in de hoop nog meer My Family (auto)stickers te ontvangen. 

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag twee families blij maken met een setje My Family Stickers. 

 

 

De prijsvraag is heel simpel: in welke karakter herken jij je het beste. Kortom, welke set My Family Stickers (ter waarde van 15 euro) zou jij graag willen winnen. Je vindt de hele collectie op www.thestickerfamily.nl.

Vul voor 10 juni de namen/nummers van jouw stickers in… en wie weet! Meer winnen? Kijk op auto prijsvragen.