Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Fantastisch avontuur in het Land van Oz

Walt Disney Pictures presenteert vanaf 14 maart in de bioscoop  ‘Oz The Great and Powerful’, een magisch en kleurrijk avontuur. Wanneer een magische spreuk van goochelaar Oscar Diggs’s (James Franco) uit de hand loopt, komt hij terecht in het magische Land van Oz.  Hij probeert zichzelf in een grote en machtige  tovenaar te veranderen en tegelijkertijd een beter mens te worden.

Reis mee in een meeslepend avontuur en ontdek hoe Oscar, een goochelaar met nogal dubieuze bedoelingen uit het stoffige Kansas, verzeild raakt in de wondere wereld van Oz. Roem en rijkdom staan hem ogenschijnlijk tegemoet, totdat  hij drie heksen ontmoet. Zij zijn er niet van overtuigd dat hij de grote tovenaar is waar iedereen op heeft zitten wachten. Oscar komt voor grote uitdagingen te staan en wordt meegesleurd in de problemen van het land en haar bijzonder kleurrijke bewoners. In een race tegen de klok moet Oscar er achter zien te komen wie goed en wie slecht is voordat het te laat is. Door middel van illusie en een vleugje creativiteit transformeert hij in een machtige tovenaar en wordt hij  tegelijkertijd een beter mens.

Bekijk de trailer van Disney’s ‘Oz The Great and Powerful’: http://www.youtube.com/watch?v=rXM5cr3K3rw 

 

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen heeft 2x 2 bioscoopkaarten. Wil jij ze winnen?

 

Maak kans op deze kaartjes voor ‘Oz The Great and Powerful’. Vul voor 20 maart 2013 op het winformulier in welke winactie op Gaaf voor Kinderen jij nog meer leuk vindt.