Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Gaaf ondergoed

alt

Hier thuis zijn we groot Claesen’s fan! Sinds ik als fotomodel heb mogen ‘werken’ bij dit stoere Nederlandse kinderkledingmerk wil ik ook steeds meer Claesen’s kleding. Voorheen droeg alleen mijn zus van die schattige jurkjes. En tja, als baby-tjes droegen we die stoere rompers van Claesen’s. Nu willen we gewoon ook de broeken, giletjes, shirts, sweats (zelfs die nieuwe sweatpants uit de wintercollectie) en nog altijd de rokjes (die nieuwe strokenrokjes!), jurkjes… maar ook de pyjama’s en het ondergoed. Alles is even gaaf. En de wintercollectie is echt cool. Het thema: ‘preppy college'. Tja, dus veel grijs, donkerblauw en bordeaux rood en natuurlijk streepjes, strikjes, ruitjes en de bekende 64.

Underwear

De collectie underwear van Claesen’s is altijd al origineel, maar nu voor komende periode zijn er extra leuke printjes. Voor jongens stoere ruitjes en streepjes en voor meiden is die gave panterprint er weer en mooie bloemetjes. Het Claesen’s ondergoed is gewoon goed! En gaaf… want je kunt het winnen bij Gaaf voor Kinderen. Let wel even goed op wat je hiervoor moet doen.


AFGELOPEN - Maak kans op een Claesen’s ondergoed setje. Stap 1. Vind Claesen’s Nederland op Facebook leuk, dus wordt vriend.Stap 2. Vul hieronder het Gaaf voor Kinderen formulier in en meld of je een jongens of meiden setje wilt winnen en in welke maat. Succes! Je kunt tot en met 16 oktober 2012 meedoen. 

Meer winnen? Kijk eens op Kinderprijsvragen. En op Facebook.com/Winacties.