Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

K3 in Concert

alt

Als K3-fan ben ik naar het concert in Ahoy geweest. Wat was het gaaf… Karen, Kristel en Josje zongen de sterren van de hemel en ik heb lekker mee staan dansen op onder andere Ya ya Yippee en Handjes draaien. Mijn favoriet? MaMaSé! Want zo noem ik de meiden eigenlijk het liefst (tja, ik ben 3 jaar en ik weet alles beter).

DVD

Wat een beetje jammer was tijdens ons bezoek aan het concert; de stoere piratenboot ging niet vliegen. Net bij die ene voorstelling was ‘ie even stuk. Gelukkig komt de dvd K3 in Concert eerdaags (16 mei) uit mét vliegende boot. Dus dan kan ik het toch nog zien! En weer meezingen, met hiervoor genoemde liedjes en ook Beroemd, Hallo K3, Oma’s aan de top, Kuma hé en natuurlijk Eyo! (en nog veel meer)
Gaaf voor Kinderen mag de dvd K3 in Concert weggeven. Meer winnen? Kijk op Kinderprijsvragen.

Wil jij winnen? Vul voor 1 juni 2012 je gegevens in op het formulier en like Gaaf voor Kinderen op Facebook of volg ons op Twitter.

{BreezingForms : winactie}