Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Heerlijke geuren met Nederlands home- en bodymerk

Ik was laatst bij een hele leuke bijeenkomst waar de nieuwste trends en recente lanceringen op geurgebied werden getoond. Of beter gezegd…. Ruiken. Ik was meteen onder de indruk van Heavenly van het Nederlandse home- en bodymerk JANZEN. De producten in deze geurlijn zien er niet alleen mooi uit, het ruikt hemels lekker.

Voor ik verder over Heavenly vertel, moet je nog weten dat ik niet zo bekend was met het merk Janzen – geschreven en kapitaal letters maar verder in mijn tekst in onderkast omdat ik merknamen in hoofdletters persoonlijk nogal schreeuwerig vind lezen. Dat terzijde. Ik kende het Nederlandse merk niet zo goed. Ooit kreeg ik wel een fijne shower gel in de geur Orange (nr 77) waar ik enorm van heb genoten. Zalige geur en fijn product. Maar verder, zag ik wel eens Janzen producten, zoals Home Fragrance Sticks, Room Spray, Shower Foam, Body Lotion en Car Perfume. Vooral naar de laatste als naar de Shower Foam was ik benieuwd, maar vreemd genoeg kwam het er niet van om het te kopen of cadeau te krijgen. Jammer, want ik hou van Nederlandse werken en bovendien zijn alle bodyproducten van Janzen vrij van parabenen, siliconen & minerale oliën en niet getest op dieren. Heel goed dus!

Heavenly

Een lange introductie naar wat ik wil vertellen over mijn ervaring met Heavenly, een Special Collection. De presentatie was prachtig; zilverkleurige verpakkingen van de diverse producten tussen glinsterende discobollen. Er wordt mij uitgelegd: “Met Heavenly voegt Janzen een nieuwe unieke geur toe aan hun geurgamma. Hiermee hopen we nog meer mensen te laten ervaren hoe geur zorgt voor ontspanning en bijzondere geluksmomenten in huis. Heavenly doet denken aan een boeket van delicate viooltjes, omhuld door een vleugje zachte musk. De sprankelende topnoten van bergamot en het frisse van de citroen komen samen met het zoete van de zwarte bes. Het Heavenly assortiment is verpakt in een modern feestelijk shiny zilveren jasje waardoor de producten een perfect cadeau voor jezelf of een ander zijn, tijdens de feestmaanden.”

Rotanstokjes

Extra leuk aan de bijeenkomst en presentatie van Janzen’s Heavenly was, dat je in de zilverkleurige flacon van de Home Frangrance Sticks iets kon laten graveren. Ik koos voor mijn voornaam en zo staat er nu op de zilveren fles ‘Marije Janzen’. Daar moest ik toch wel om lachen, omdat ‘Janzen’ natuurlijk niet mijn achternaam is… Anyway, de rotanstokjes in de zilveren flacon van Janzen staan nu zalig te geuren in mijn werkkamer. En die geur geeft mij genoeg reden om meer uit het assortiment en de geurlijn Heavenly te vragen in de decembermaand. Mijn tip: Janzen heeft gave giftsets die je uitstekend cadeau kunt geven.

De Heavenly collectie bestaat uit Home Fragrance Sticks, Home Fragrance Refill, Scented Candle, Room Spray, Shower Foam, Hand Wash en een Body Lotion. Bovendien brengt Janzen dit najaar licht in huis. Met de Heavenly Scented Candle, gemaakt van speciale soja wax. Dáár ben ik benieuwd naar.

Voor de feestdagen

Okay, ik ben dus overtuigd van de geuren Orange en Heavenly, maar er zijn dus veel meer fijne Janzen geuren. Het fijne… er zijn luxe Giftsets. Zo kun je diverse producten en geuren proberen. Bijvoorbeeld met de Giftset met Heavenly Shower Foam (200 ml) en de Heavenly Fragrance Sticks (100 ml) voor € 26,95.

En, oehlalaaahhh, de Giftset XL (€59,95) ziet er fantastisch uit en hiermee kun je een hele poos vooruit én als je deze set cadeau geeft maak je vast indruk. Deze Giftswet bevat een selectie van de mooiste home- en bodyproducten: de Scented Candle (280 gr), Fragrance Sticks (200 ml), Hand Wash (250 ml) en Body Lotion (250 ml).

Janzen heeft ook mooie sets voor mannen: De Moments for Men Giftset (€29,95). Een gaaf cadeau voor mannen, met de geuren van bergamot en cederhout, aangevuld met tonen van citrus, nootmuskaat en musk. Deze set bevat: Shower Foam (200 ml), Hair and Body Wash (200 ml) en een Deodorant Stick (75 ml). Je vindt de producten van JANZEN bij veel verkooppunten, die je kunt vinden (of online kunt kopen) via janzen.com/nl/