Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Aardbei met basilicum op je gezicht

Je leest het goed… basilicum en aardbei zijn door het luxe merk Sothys verwerkt in de producten voor de seizoensbehandeling. Ik ging naar Carola en haar salon Skin Creations in Limmen en genoot van deze bijzondere behandeling.

Per seizoen

Je voelt het vast ook aan je gezicht als het seizoen verandert. Zo is je huid na de winter vaak dof en vermoeid en heeft ze nieuwe energie nodig om weer te gaan stralen. En na de zomer kan je huid vaak extra aandacht en voeding gebruiken, zeker als de verwarming dan weer aangaat.

Maar terug naar de verfrissende producten basilicum en aardbei die in de Sothys lente-zomer seizoensverzorging 2024 zijn verwerkt. Ze geven een bad van zuurstof en vitaminen om de huid te revitaliseren. Een uniek concept dat chronobiologie - waarbij producten zijn afgestemd op de natuurlijke ritmes van de huid om optimale resultaten te behalen - en genot combineert om de huid elk seizoen te laten stralen.

Basilicum is een antioxidant die de huid verstevigt, revitaliseert en beschermt tegen dagelijkse invloeden van buitenaf. Aardbei verfrist, verstevigt en revitaliseert de huid.

Schoonheidsspecialiste Carola verzorgt mijn huid zorgvuldig met de fijne producten en stemt haar professionele behandeling af op de wensen van mijn gezicht. Mijn huid blijkt vooral voeding nodig te hebben. Ik vind het fijn hoe Carola, van Skin Creations, rustig te werk gaat en mij steeds uitlegt wat ze gaat doen. In de tussentijd geniet ik van de lichtzoete geur van aardbei en even later ruik ik toch echt meer de basilicum.

Professionele behandeling

Skin Creations biedt verschillende behandelingen met Sothys. Voor mijn seizoensbehandeling met aardbei en basilicum ben ik ruim een uur bij Carola binnen en ik geniet van iedere minuut. Nogmaals, ze stemt het ook op maat af dus voor mijn gezicht start ze met make-up verwijderen met daarna een 2-in-1 scrub/masker met een waterig extract van aardbeien. Er worden ook wat poriën schoongemaakt en ik heb hier en daar een klein gerstekorreltje. Alles wordt heerlijk schoon én mijn wenkbrauwen worden ook nog eens mooi in model gebracht. Er volgt nog een massagecrème met een waterig extract van basilicum, een crèmemasker, een oxy-vitaminekuur met een waterig extract van basilicum en tot slot een peel-off masker met extract en korrels van aardbeien. Het laatste masker ‘pelt’ Carola letterlijk van mijn gezicht. Tussendoor heeft ze mijn handen en voeten gemasseerd. Zalig!

 

Limited edition

De lente/zomer 2024 seizoensbehandeling van Sothys is een nieuwe 100% op maat gemaakte gezichts- en lichaamsbehandeling én er zijn drie nieuwe producten met formules die volledig in Frankrijk zijn ontwikkeld. Ontdek deze limited edition in een Sothys Instituut of Spa en verleng het resultaat van de behandeling met de seizoensverzorging thuis met drie limited edition producten.

Mousse Nettoyante éclat  

Dit luchtige reinigingsschuim met aardbei-extract extract dat AHA's bevat, helpt de huidtextuur dag na dag te verfijnen voor een zachte, stralende huid. Breng na het verwijderen van oogmake-up 1-2 pompjes aan op een vochtig gezicht en hals. Masseer zachtjes met ronddraaiende bewegingen en spoel daarna grondig af. Belangrijkste actieve ingrediënten: waterig aardbei-extract, waterig basilicumextract, D-panthenol, gluconolacton.

Embellisseur de Teint éclat

Een emulsie met luchtige textuur en een verkwikkende geur om de teint te verbeteren, verhelderen en licht te egaliseren met een natuurlijke finish. De abrikooskleurige tint is geschikt voor alle huidtinten. Breng na je schoonheidsritueel aan als make-upbasis. Belangrijkste actieve ingrediënten: aardbei-extract, basilicumextract, macadamia-olie, haverextract.

Elixer Nourrisant corps

Deze lichaamsolie met lichte textuur en verkwikkende basilicum-aardbeiengeur maakt de huid zacht en soepel. Het omhult de huid in een voedende, beschermende film. Spray over het hele lichaam en masseer in met ronddraaiende bewegingen. Voor dagelijks gebruik of massage. Belangrijkste actieve ingrediënten: fytosqualaan, macadamia-olie, maïsolie.

Familiebedrijf Sothys

Sothys is een familiebedrijf dat exclusief voor instituten en spa’s is opgericht in 1946. Sinds 1966 heeft de passie van de familie Mas, van vader op zoon, de ziel van het merk Sothys tot leven gebracht. Sothys staat voor Franse uitmuntendheid in salon- en spa behandelingen die een onberispelijke techniek combineren met een echte zintuiglijke ervaring. Sothys blijft trouw aan zichzelf en biedt tegelijkertijd nieuwe oplossingen in de veranderende wereld van schoonheid. In elke innovatie streeft Sothys naar verantwoorde schoonheid, met respect voor huid en milieu.

Seizoensbehandeling najaar en winter 2024

Na de zonnige en zomerse periode vraagt de huid weer om een nieuwe seizoensbehandeling.

Sothys komt dit najaar en de winter van 2024 met beautyproducten met frambozen en pruimen!