Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Vrolijk gekleurde jurk voor zomerse dagen in 2018

Al heel vroeg in het voorjaar zoek ik naar nieuwe jurkjes.

Niet dat ik het type ben dat meteen ‘op rokjesdag’ met blote benen naar buiten gaat (nee, die witte benen blijven bij mij heel lang bedekt). Wel word ik gewoon heel vrolijk van de nieuwe collectie jurken.

Ik surf dan langs mijn favoriete Nederlandse merken.
Bij Tante
Zo kwam ik dus weer bij de jurken vanTante Betsy terecht waar ik meteen viel voor een leukerdje in rood met fuchsia. Het nieuwe model in de collectie met een ronde hals met kraagje sprong meteen in het oog. Hebben!

Nou heb ik dat heel vaak als ik deze webshop vol jurkjes bezoek, dus ik surfde nog wat door.

Wel doen, niet doen of toch gaan voor een jurk met knoopjes. Ik wist in ieder geval wel al zeker dat ik een rode jurk wilde. Ik schreef er zelfs nog een blog over rode jurken, voor ik koos. 

 


Knalkleuren
Uiteindelijk koos ik dus de jurk waar mijn oog als eerste op viel en ontving ik een dag daarna al de plastic envelop met mijn nieuwe jurk. Wauw, wat een knalkleuren, de stof van 95% cotton 5% elasthane voelt zoals altijd hartstikke goed en wat valt de halslijn prima. Bij de taille ook prachtig, maar dat ben ik eigenlijk bij Tante wel gewend. Trots trok ik de vrolijk gekleurde jurk aan op de eerste écht zonnige dag, mét mijn fuchsia laarsjes van Colette Sol. Tja, ik heb heel wat favoriete Nederlandse merken…
Mijn omgeving vind het echt een ‘Marije-jurkje’ dus mijn keus was helemaal goed. Ik ben dan ook superblij met Dress Lucy Viola Red. En toen… kwam er – voor mij onverwachts – een nieuwe lading zomerse jurken binnen. Wat?


Zwart of kleurrijk
Achteraf had ik het kunnen weten want Tante Betsy levert vaker in etappes de collecties uit. Maar nu… nu waren er nog véél meer jurkjes waar ik uit had willen kiezen. Nou ja, kiezen! Om eerlijk te zijn wil ik ze gewoon allemaal.

Ik kijk mijn ogen uit naar de zwart met witte jurkjes, zoals de Sporty Stripes (Hebben! Al is het alleen al om het rode hartje op de zak) en Stars Back & White (Wat een gaaf modelletje met pofmouwtje en knoopjessluiting).

Maar oehlala… de jurk met vogeltjes is een blikvanger. In groen, met meesjes (jaaaa, verwijzing naar mijn zoon Mees) en mijn lievelingsvogel, het roodborstje. De Auntie Birds / Blossom hoort eigenlijk in mijn kledingkast thuis. Zal ik?