Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Rode jurken

Ik ben dol op de kleur rood. De kleur van mijn haar. En dat maakt het meteen lastig… als ik een rode jurk wil dragen.

Toch heb ik in de voorjaar 2018 collecties van Nederlandse merken weer gaafs gevonden. Een knalrode met een bijzondere V-hals bijvoorbeeld, in de Deal-75 collectie. In 2016 kwam de Nederlandse ontwerpster Christa van Noordenburg met een dames en twinning collectie. Haar ontwerpen weerspiegelen haar eigen kijk op het leven: zelfbewust, positief, sportief, elegant en daadkrachtig. De nieuwe collectie van Deal-75 heeft weer mooie zwarte jurken, subtiele printjes, maar ook een prachtige panterprint en de bijzondere rode jurk – Nikki genaamd - met op één zijde een detail op de V-hals. Die Nikki kost nu € 99,95 en lijkt mij perfect voor het komend seizoen. Zie www.deal-75.com.


Rode wijn kring
Oh en dan de cupro jurken van Fresh! Collection. Ik ben dol op de stof die als een tweede huid draagt. Cupro is oorspronkelijk uitgevonden als alternatief op zijde. In de zomermaanden draagt het prettig luchtig en ademt de stof vanwege de natuurlijke basis van de stof. Ik heb al een jurk van cupro in antraciet en een geweldige jumpsuit in bijzondere groene tint, ook van cupro. Voor de lenteperiode 2018 heeft Fresh! Collection een wel heel bijzondere kleur: Lit de Vin. Dat betekent in feite de kring die een glas rode wijn op het tafellaken achterlaat. Wauw, die kleur moet toch prachtig bij mijn lichte huid en rode haar kleuren! Ik tip graag jurkje Theodora (€ 149,90), draagt lekker nonchalant en is fijn te combineren met de legging Lacupe (€ 79,90), www.freshonline.nl.

Perfecte jurkje
En dan nóg een Nederlands merk: LaDress. LaDress by Simone staat bekend om hét perfecte jurkje. Het merk is in 10 jaar doorgegroeid van een webshop met het favoriete doorknoopmodel jurkje Diane, naar een merk met meerdere Brand Boutiques in Europese (hoofd)steden. Van little black dress tot kleurrijk en van kunstzinnig tot couture. Ik val voor jurk Eva in red Crepe satin dress € 395. Kost wat, maar dan heb je voor een lange periode ook echt een fijne jurk. Toch denk ik dat ik uiteindelijk val op die prachtige Art Dress met bloemen, een zijden tuniek jurk met de naam de Heem. www.ladress.com.


Happiness in a dress!
Het kleurrijke en vrolijke jurkenmerk Tante Betsy heeft dit voorjaar ook ge-wel-dige jurken in rood (gecombineerd met fuchsia). Ruime keus zelfs. Ook als je andere kleuren zoekt trouwens. Maar ik was op zoek naar rode jurken, dus scroll ik langs Dress Lucy Viola Red, Vera Dress Circle Red en Dress Snappie Cross Red. Ik denk dat ik het meest op de eerst genoemde val, omdat deze halslijn helemaal nieuw is in de Tante collectie. Een ronde hals met een kraagje. Gaaf! Verder snuffelen en shoppen? Klik dan op www.tantebetsy.com.