Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Kaarten voor het goede doel

Al eerder schreef ik over de kaarten van Sandysign. Ik ben zelf dol op de kaart met de tekstThe Grass is Greener where you Water it’ en ‘Dance like nobody is watching’.
Ik volg illustrator Sandy Hof-Teeuwen uit Hoofddorp al een poos en ik weet dat zij zich altijd heeft ingezet voor Stichting Mariëtte’s Child Care. Deze stichting steun ik namelijk ook, omdat Mariëtte (en Moses) heel goed werk doen in Ghana. zij hebben er kindertehuis ‘Hanukkah’ en een basisschool ‘Circle of Life’.
En er zit meer in de pijplijn, namelijk de bouw van een Junior High School… en daar is geld voor nodig!
Opbrengst naar goede doel
Daar draagt Sandy nu een steentje aan bij. Om geld in te zamelen, brengt Sandysign een set van vier ansichtkaarten op de markt, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de bouw van de nieuwe Junior High School bij kindertehuis Hanukkah in Sunyani. Het nieuwe project na de bouw van de ‘Circle of Life’-basisschool, die in 2014 haar deuren opende.
“Ik vind het heel belangrijk dat de kinderen in Ghana, net als mijn eigen kinderen, goed onderwijs krijgen en dat zij na de basisschool nog drie jaar voortgezet onderwijs  kunnen volgen. Het zou geweldig zijn als met de verkoop van mijn ansichtkaarten een leslokaal gefinancierd kan worden en de droom van mijn vriendin Mariëtte mag uitkomen”, aldus Sandy.


De kleurrijke ansichtkaarten zijn voor 5,- euro per set verkrijgbaar via Sandysign.nl.
Wil je meer weten over de Stichting Mariëtte’s Child Care? Lees dan verder op http://mchildcare.nl