Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Meer kaartjes sturen

Snailmail, ik vind het zelf een wat raar woord. Post via een slak… in plaats via e-mail. Natuurlijk begrijp ik ook dat door de digitalisering er steeds minder ansichtkaarten worden gestuurd. En dat terwijl een kaartje ontvangen juist zo ontzettend gaaf is. Die kaart doet er inderdaad langer over. Dat maakt het speciaal!

Post

Het sturen van een ansichtkaart lijkt misschien wat ouderwets, maar ik weet zeker dat iedere ontvanger er blij mee is. Zeker als het een met zorg uitgekozen kaart is, met een lieve, leuke, persoonlijke tekst op de achterkant geschreven.

Zelf houd ik van fotokaarten, met iets moois uit de natuur er op. En natuurlijk van die echt leuke kinderansichtkaarten, met Jip en Janneke of Disney. Of de kaarten van Kinderpostzegels. Ik heb er een doos vol mee. Helaas komt het er niet zo vaak van om zo’n kaart te sturen. Jammer, want ik weet dat het dus leuk is om post te ontvangen. Het helpt ook niet echt mee dat PostNL de postzegels weer opnieuw duurder heeft gemaakt.

Anyway, ik volg al een poosje Sandysign op Facebook en Sandy post daar steeds digitaal ontzettend gave illustraties. Ze maakt ze zelf! Nu het goede nieuws: de geïllustreerde spreuken zijn op ansichtkaart verkrijgbaar. Voor mij springen er enkelen direct uit, zoals The Grass is Greener where you Water it en Dance like nobody is watching. Schitterende lijfspreuken, met kleurrijke illustaties. Tijd om weer kaartjes te gaan versturen!