Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Moeder-dochter look

Het is echt niet zo dat mijn dochter en ik een paar keer per week met een zelfde soort setje kleding of schoenen lopen. Maar het idee dat het wél kan, vind ik gezellig. En soms trekken we dus een zelfde printje aan. Pien met het blauwe/roze printje op de broek en ik op mijn jurk. Of, dezelfde panterprint schoenen. Yep, die scoorden wij bij est 18/42 en zelf vinden wij dat wij nogal de blits maken op deze stoere schoenen. Die moeder-dochter look is dan subtiel aanwezig en daar kunnen wij samen erg om lachen.

Dochterlief is 7 jaar en best behoorlijk met mode bezig. Daarin heeft ze een andere smaak dan ik en dat is prima. Maar stiekem ben ik toch blij dat ze dus soms, 2x per maand ofzo, iets gelijkends aantrekt. Ze vraagt dat 's ochtends dan zelf. "Mam, doen we vandaag onze jurken/schoenen aan?" Ik weet niet hoe snel ik dan ja moet zeggen...
Blauw met witte streep
Recent kochten we beiden een blauwe jurk met een witte streep. Behoorlijk hetzelfde, vind ik. Ik kocht mijn Miss Chaos via Chaos-and-Order.com en daar shopten wij dus een gelijkende look voor Pien bij. Toen de post arriveerde was dochter even teleurgesteld dat er in haar polojurk een groen mouwtje zat en bij mij niet. En juist dat kleurrijke detail maakt haar jurk extra vrolijk, en perfect voor een meisje. Mijn streepjes jurk heeft net als haar jurk een blauwe ceintuur. Dit valt mooi op de heupen en maakt het een vrouwelijke jurk. Bovendien, super comfortabel. De stof draagt heel fijn en uit ervaring weet ik dat de kleur - ook na een heleboel keer wassen - mooi blijft. We dragen ons setje met veel plezier en wij genieten van de opmerkingen als "Hè, jullie dragen hetzelfde" en "Wat leuk, een moeder-dochter setje".
En... laat nu zojuist het rood met wit gestreepte jurkje (waar wij over twijfelden) in de stapelkorting zijn beland. Dat wordt dus toch nog een keer naar www.chaos-and-order.com.