Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Met z'n drietjes

Na heb bekijken van de herfst/wintercollectie van het kinderkledingmerk Chaos-and-Order surf ik verder naar de collectie van Miss Chaos. Want, als ik voor de kinderen gave kleding zie bij dit merk, dan weet ik zeker dat het voor de dames ook wel snor zit. Yes, ik heb gelijk.

Zelfde printje

Dit jaar zit het helemaal goed. De twee merken hebben een restyle ondergaan, waardoor de site en het logo er nog vrolijker uitzien. Ik zie namelijk een aparte jurk in blauw, met een printje waarvan ik een broek voor meisjes zag. In diezelfde kleuren heb ik ook een longsleeve voor jongens gezien. Dát is helemaal grappig! Om eerlijk te zijn twijfel ik over het model van de jurk, maar ik bestel het gehele setje voor het gezin toch.

De volgende dag komt alles al binnen, want voor 22 uur besteld, betekent de volgende dag in huis. Klopt helemaal! We zijn met z’n drietjes enthousiast over de gekozen kleding. Pien trekt haar nieuwe broek aan mét een shirt in dezelfde kleurstelling. Alles valt prima op maat en lekker soepel. Je ziet meteen dat dit een zalige broek is. Mees past zijn nieuwe trui in donderblauw met oranje streep, model Kylan. Een vrolijk shirt met capuchon en stoere strepen. En dan ik. Ik open voorzichtig de rits en dan zie ik hetzelfde printje als de broek van mijn dochter. Net als de print van de ceintuur trouwens. Verder komen de kleuren geheel overeen met de kleding van mijn kinderen. Ik pas de jurk en het valt zowaar geweldig. Slank in de taille en juist die ritsbare flap aan de voorkant waar ik over twijfelde, valt gaaf. Het maakt de jurk speels. Een prima jurk om naar het werk te dragen met een blauwe panty en hoge hak en op het schoolplein draagbaar met een dikkere maillot of legging en stoere sneaker. We zijn een fantastisch setje met z’n drietjes!