Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Hittegolf

Heerlijk, de zomerthriller 2016 van Suzanne Vermeer is er! Het boek van de bestsellerauteur heet Hittegolf. De tekst op de cover spreekt mij aan: “Aan de voet van een klif in de Algarve wordt het lichaam van een jonge vrouw gevonden. Is er een verband met de verdwijning van een andere jonge vrouw, zeven jaar geleden?” Als man met de kids naar een live band in het dorp gaat kijken, plof ik neer op de bank… eerst lees ik bij een kop thee en daarna pak ik er tijdens het lezen een wijntje en nootjes bij. Dat boek moet uit, dat mag duidelijk zijn!
Verkeerde been
Vrijwel ieder half jaar blog ik over het nieuwe boek van Suzanne Vermeer. Ik houd van deze thrillers. Ze zijn niet té eng, maar ze zijn wel dusdanig spannend dat ik ze vrijwel in één keer uit wil lezen. Zo ook met Hittegolf. Het verhaal speelt zich af in Portugal, aan de Algarve. Dat spreekt mij extra aan omdat ik vlakbij in Martinhalhotel heb overnacht. Sterker nog ik ben op ‘plaats delict’ geweest. Ik zie het dus zo voor mij, al komt dat ook door de precieze beschrijving van Vermeer. Ik ben het verhaal in gezogen en lees over de actrice Emma DeWitt en hoofdrolspeler Robert Stevenson in de nieuwe speelfilm die aan de Algarve wordt opgenomen. Als de knappe Portugese Cesária een rolletje in de film mag spelen valt Robert als een blok voor haar. Maar na een avond stappen verdwijnt ze… en wordt dood aangetroffen in de zee bij ‘het einde van de wereld’. Inspecteur Gabriela gaat op onderzoek uit en ontdekt heftige zaken, mede doordat haar eigen zusje jaren daarvoor is verdwenen. Het lijkt er op dat beide zaken tegelijk opgelost gaan worden. Ik denk al vrij in het begin van het boek de dader gevonden te hebben, maar ik blijk meermaals in het verhaal op het verkeerde been te zijn gezet. Ik ben zelf dus zeker geen goede inspecteur… maar ik kijk wel alweer uit naar de volgende thriller van Suzanne Vermeer.


AFGELOPEN - Gaaf voor Mama mag van uitgeverij A.W. Bruna 2x Hittegolf weggeven.

 

Je kunt op meerdere manieren kans maken op dit gave boek!

 

1 boek verloot ik onder mijn Facebook-volgers (like Gaaf voor Mama) en deel het bericht.

 

1 boek wordt verloot onder de inschrijvingen op onderstaand winformulier. Noteer een andere titel van Suzanne Vermeer.

Je kunt tot 1 juni 2016 meedoen.

Gewonnen door Nathalie A. in Limmen en via Facebook Janneke Boon.