Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Voor elk seizoen een vest

Ik ben een koukleum. Tot ver in het voorjaar loop ik rond in mijn favoriete, wollen wintervest van Inti. Heerlijk. Maar met een stralende zon in de lucht, is dat fijne vest toch iets te warm. Gelukkig heb ik voor ieder seizoen wel een vest (of meer) in de kast hangen. Of grijp ik mijn kans om een nieuw vest te shoppen.

Geen wegwerpartikel

Reken maar dat het mij weer is gelukt! Want in elke collectie van Fresh! vind je wel zo'n (lang) vest dat je nooit meer uit wilt doen. Ik kies nu de Estella, in verrassend pink. Een prachtig lang vest dat je net zo makkelijk nonchalant op een broek draagt als in combinatie met een mooi jurkje. Het breisel is een samenstelling van katoen, mohair en wol, de perfecte combinatie voor een comfortabele fit en blijvend mooie pasvorm. Wat ik zo fijn aan het merk vind is de eerlijkheid wat Fresh! uitstraalt. Ik heb kort geleden eigenares Denise Krul ontmoet, een enorm inspirerende vrouw. Zij droeg toen al een jurk uit de volgende collectie en ik weet zeker dat als die jurk met rits op de achterzijde er is, dat het mijn must have wordt. Anyway, even terug naar de pijlers van het merk ‘puur en stijlvol’. Denise: “Voor ons moet Fashion vooral comfortabel, puur en stijlvol zijn. Wij doen dat door aandacht te geven aan kleurgebruik, veelal poederachtige kleuren, details, belijning en een goede pasvorm. Per seizoen werken we met een zorgvuldig gekozen thema, zodanig dat de items zowel binnen dat seizoen als ook over de seizoenen heen met elkaar te combineren zijn.  Mode mag geen wegwerpartikel worden.”

Ik weet zeker dat ik het vest met veel plezier ga dragen. Meerdere seizoenen! En het advies om dit vest ‘liggend in de kast te bewaren zodat je er lang plezier van hebt’ volg ik zeker op.

Bij mijn zoektocht naar dit vest is mijn oog trouwens ook gevallen op een nieuw en vrouwelijke jurkje, Amira. Het A-lijn model spreekt mij aan, net als de kleur graphit, maar juist ook de nieuwe stof bij Fresh!: Sensitive Eurojersey. Het ziet er prachtig uit, maar bovenal is de stof kreukherstellend. Handig!