Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Sensitive Eurojersey

 

Als liefhebster van het damesmodemerk Fresh! viel mij meteen op dat de vrouwelijke jurk Amira is gemaakt van een nieuwe stof: Sensitive Eurojersey. In de webshop staat bij de omschrijving: ” 72% polyamide / 28% elasthan. Deze prachtige stof is kreukherstellend, rafelt niet en is daardoor heel mooi verwerkt.” Dat klinkt als materiaal naar mijn hart. Want… ik ben om eerlijk te zijn niet zo van het strijkwerk. Een jurk wil ik gewoon kunnen wassen, uithangen en zo weer aantrekken. Dus al helemaal direct in de koffer gooien en op een vakantiebestemming dragen. Die Amira verdween dus in mijn winkelmandje en kwam daarna keurig met de post binnen.

Vrouwelijk

De pasvorm van deze jurk is in een A lijn waardoor mijn taille wordt geaccentueerd en de jurk dus een vrouwelijke pasvorm heeft. Een lekker kort mouwtje voor in de zomer. Perfect zomerjurk dus. Hoewel ik doorgaans dan meer voor een kleurtje of printje kies. Dit keer niet – Amira is er in graphit -  en daardoor valt deze jurk ook zo in de smaak. Een donker gekleurde jurk staat tijdens de zomermaanden ook perfect en wordt misschien wel iets warmer als je het in de zon draagt, maar ach. Dankzij die nieuwe stof voelt dit jurkje heel comfortabel en cool. Amira draag ik zowel ‘netjes’ en dus zakelijk, als gewoon een leuk jurkje voor naar het strand. Soms komt er een kreukeltje in als ik de jurk net iets te propperig in de strandtas steek, maar als ik eenmaal de jurk weer aantrek… schieten die kreukjes er zo weer uit. Handig!

Wat ik zo fijn vind aan Fresh! Collection is de uitleg over hun denk- en werkwijze. Zo lees ik over Amira en Sensitive Eurojersey: “ De stof heeft een mooie glans en wordt milieuvriendelijk geproduceerd. Dat er per meter geproduceerde stof 1m² bos in Zuid- Amerika wordt aangeplant, past natuurlijk helemaal bij onze ‘Fresh! way of working’.” En daar voel ik mij uitstekend bij!