Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

De nieuwe zomerthriller van Suzanne Vermeer

Toen het persbericht over de 14e nieuwe thriller van Suzanne Vermeer in mijn mailbox viel, was ik heel blij. Heerlijk! Weer lekker lezen in een spannende zomerthriller, Goudkust. Op 27 mei verscheen het boek en ik weet niet wat het was (of stiekem toch)… ik durfde niet te beginnen met lezen. Want, als ik eenmaal start, dan weet ik dat ik het boek in één keer uit wil lezen. Bij Het Chalet heeft het mijn nachtrust gekost, want ik was rond 3 uur klaar. Maar ik wist in ieder geval wel wie hét gedaan had. Conclusie: als ik nu aan de nieuwe Vermeer ging starten moest ik wel de tijd hebben om gewoon door te kunnen lezen. Een week ging voorbij, de kinderen hadden veel vrije dagen (en ik dus niet). Gisteravond besloot ik dat ik niet langer naar de prachtige goudgele cover kon kijken en ben ik gewoon begonnen. Ik sprak met mezelf af: ik lees een uur en dan stop ik.

In Kroatië

Ik denk dat het beter is dat ik nu alvast over Goudkust vertel, want nu kan ik in ieder geval niet verklappen hoe het verhaal gaat aflopen. Wel weet ik al na zo’n tachtig pagina’s, dat het spannend is. Je voelt dat al meteen als je start met lezen over Fleur. Zij gaat trouwen met een Kroaat en haar drie vriendinnen komen voor dit feest naar Kroatië. Ik vind het knap hoe je in een korte tijd het boek wordt ingetrokken. Al bij het tweede hoofdstuk weet ik dat Fleur het niet ‘makkelijk’ heeft, na een relatie met een loverboy/pooier. Logisch dus dat zij ‘ja’ zegt op een huwelijksaanzoek van haar vriend Tibor die haar uit de handen van die pooier heeft gered. Toch voel ik aan mijn water als ik dit lees dat er onderhuids iets niet goed is. Dit lees ik ook door de ogen van vriendin Noa, zij is bezorgd om haar vriendin Fleur. Zeker als zij de twee ‘klerenkasten’ van bodygards ontmoet die altijd om Tibor heen zwermen. Tja, en dan wordt de spanning opgevoerd met een ontvoering van Fleur vlak voor de bruiloft…

Straks als de kids in bed liggen pak ik Goudkust weer en ik vrees dat ik dan pas stop met lezen als ik het einde weet! 

 

 

 

In totaal zijn er meer dan een miljoen exemplaren verkocht van alle titels van Suzanne Vermeer samen. De schrijfster, Suzanne Vermeer, is trouwens het pseudoniem van de in juni 2011 overleden auteur Paul Goeken. In overleg met zijn familie is besloten om hem de volle eer te gunnen voor het succes van zijn creatie. Met de nieuwe titels onder de naam Suzanne Vermeer zal zijn gedachtegoed worden voortgezet. GOUDKUST verschijnt in een nieuwe vormgeving. Drie oudere zomerthrillers, ALL-INCLUSIVE, CRUISE en DE SUITE, verschijnen ook in deze nieuwe vormgeving voor € 7,95.