Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Doorlezen...

alt

Plof, daar valt de nieuwe Suzanne Vermeer in de bus. Dit boek heet Het chalet en heeft een cover waarvan de rillingen me al over de rug lopen. Een vrouw met een rode sjaal loopt over een dik pak sneeuw naar een rood huisje aan een meer. Ik weet niet waarom, maar ik word er door gegrepen. Als ik de subtitel lees wil ik direct in dit boek van A.W. Bruna starten ‘Het weerzien van twee Nederlandse vriendinnen op IJsland eindigt onverwacht in een drama…’ Dus, zodra de kinderen in bed liggen, pak ik mijn nieuwe Vermeer en start met lezen. Om het boek pas weer – tot de laatste letter verslonden – om 3 uur ’s nachts weg te leggen. Dat is nog eens doorlezen!

Bed&Breakfast in IJsland

Het vreemde is dat direct op de eerste pagina van Het Chalet een levenloos lichaam wordt gevonden en dat je die clou dus al weet. Toch moet en zal ik dezelfde avond nog weten hoe de winterthriller afloopt. Het is spannend geschreven, leest makkelijk weg en ik zie de beelden gewoon voor me. Ik leef mee met de vriendinnen Annelies en Sara en verbijt me als ik delen uit het dagboek van – vergeef me het woord – die trut Tessa lees. Ik wil niet te veel over de nieuwe Vermeer vertellen, maar Tessa is dus een gek wijf die de man van Annelies dronken voert en met hem het bed in duikt. Zoals in wel meer thrillers stuurt zij gedetailleerde foto’s van Wim, de man van Annelies, naar zijn adres. Waarna de rapen natuurlijk gaar zijn. Deze Tessa drijft het stel tot waanzin met haar gestalk en ze vertrekken naar IJsland om daar een Bed & Breakfast te beginnen. Als hartsvriendin Sara na een poos een bezoek aan dit koude land brengt valt er veel bij te praten, maar voelt Sara dat er vreemde dingen gebeuren. Wat precies allemaal? Dat kun je zelf gaan lezen… (vanaf 15 januari in de boekhandel)

Gaaf voor Mama mag 2x Het Chalet van Suzanne Vermeer weggeven.

S

Surf naar de site van de uitgever, www.awbruna.nl, en vul op het winformulier een naam in van een andere nieuwe titel. Je kunt tot 25 januari 2013 meedoen.

{BreezingForms : winactie}