Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Mooie samenwerking tussen NIVEA en Steps

De samenwerking tussen NIVEA VISAGE en Steps is ontstaan omdat gezichtsverzorging en mode extra dicht bij elkaar komen tijdens de feestdagen. Dan willen vrouwen  stralen met een gezonde huid en een lekker gevoel van binnen, waar NIVEA VISAGE voor zorgt. Steps maakt dit innerlijke gevoel af met een goed gevoel aan de buitenkant, namelijk een bijpassende, feestelijke jurk. NIVEA VISAGE heeft diverse productlijnen ontwikkeld om te voldoen aan de specifieke behoeften van de verschillende huidtypen van consumenten, zo heeft NIVEA VISAGE voor elk huidtype een bijpassende productlijn. Steps biedt voor elk type vrouw o.a. een jurk die bij haar eigen stijl en lichaamsvorm past. Modeketen Steps ontwerpt regelmatig voor specifieke momenten of gelegenheden een jurkencollectie op maat, voor iedereen. De ‘selected’ NIVEA Dresses by Steps bieden vrouwen die willen stralen tijdens de kerstperiode een speciale jurkencollectie.

De speciale feestcollectie bestaat uit vijf verschillende jurken. Allen met een ander silhouet in mooie satijnen, chiffons en soepel vallende viscose. Uitgevoerd in dѐ fashion kleuren van dit seizoen zoals aquagroen smaragd, rood robijn en paars amethyst, gecombineerd met zwart en accenten goud. Bijzonder zijn de ‘2-in-1’ jurken, een combinatie van een top en een rok in één. Daarnaast biedt de collectie ook de ultieme zwarte jurk met een gouden corsage en een perfecte partyjurk in een opvallend dessin. Alle jurken hebben het herkenbare handschrift van Steps dat staat voor ultra vrouwelijke snit, opvallend kleurgebruik en unieke details.

Actie bij Etos

Van maandag 28 november 2011 tot en met zondag 11 december 2011 gaat de samenwerking tussen NIVEA VISAGE en Steps van start. Tijdens deze actieperiode krijgen consumenten bij Etos, 40% korting op alle NIVEA VISAGE producten. Daarnaast krijgen ze een Steps mode cheque ter waarde van € 20,-. Deze mode cheque is geldig in alle 114 Steps filialen in Nederland op vijf speciaal door Steps geselecteerde, NIVEA jurken. Na het inleveren van de modecheque variëren de verkoopprijzen van de jurken tussen €59,95 en €89,95.

Win bij Gaaf voor Mama het rode feest jurkje van Steps, plus een productpakket van NIVEA Visage uit de Q10-lijn. Vul op het formulier jouw maat (van het jurkje) in en waarom jij wilt winnen. Je kunt tot 5 december 2011 meedoen. Nog meer winnen, kijk hier.