Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

DVD Desperate Housewives – Seizoen 7

Ik zit iedere dinsdagavond met thee en een stuk chocolade voor de tv. Dat is mijn avond, want Desperate Housewives is op televisie. Tuurlijk weet ik dat het ook anders kan, met een DVD kun je alle afleveringen heerlijk achter elkaar kijken (en zonder pauze)! Of nóg een keer genieten van alle spanningen in Wisteria Lane. Op 30 november komt Desperate Housewives Siezoen 7 op DVD uit, en die kun je nu winnen bij Gaaf voor Mama! 

In het kort

Het gaat er steeds wilder aan toe in het spetterende zevende seizoen van Desperate Housewives. Een gloednieuwe rivale (Vanessa Williams) zorgt voor nog meer spanning, bedrog en liefdesverwikkelingen in de buurt, dus de messen worden weer geslepen op Wisteria Lane. Lynette is jaloers, omdat Renee zich te veel met Tom bemoeit en Bree merkt dat ze gevoelens krijgt voor Keith (Brian Austin Green). Ondertussen doet Gabrielle een persoonlijke  ontdekking die haar leven op zijn kop zet, komt Susans leven in gevaar en loopt iedereen op z’n tenen vanwege een mysterieuze schietpartij. Bekijk elke aflevering mét nooit eerder vertoond bonusmateriaal.

Win Desperate Housewives – Seizoen 7 nu bij Gaaf voor Mama. Vul voor 10 december 2011 op het formulier in wie van de dames jij het gaafst vindt. Gewonnen door Irene en Tritia.