Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Tips van GaafvoorMama ontvangen?

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Damn Cute

De naam van dit gave enkellaarsje blijft maar in mijn hoofd spoken… wellicht komt het niet alleen door de naam! Ik vind de nieuwste trend met een vetertje aan de achterkant te gek. Naast hip is dit grijze (!) laarsje Damn Cute ook heerlijk warm en zacht aan de binnenkant, hij is namelijk gevoerd met een bontje. Dit bontje kun je ook laten zien, door de laarsjes om te slaan. Je begrijpt het al, deze laarsjes van het Nederlandse schoenenmerk L&R zijn voor mij!

Scandinavische Inspiratie

Schoenontwerpster Maria van der Velden haalde haar inspiratie voor deze collectie voornamelijk van de ‘Deense straten’. Denemarken is haar favoriet en wat haar betreft koploper wat trends betreft. De veterlaars werd daar volop gespot, en is nu uiteraard ook terug te vinden in de nieuwe L&R collectie.

It’s all about the leather

Leer is de boodschap volgens L&R, verbluffend mooi leer wel te verstaan. Ondanks de gestegen lederprijs kiest L&R ook dit seizoen voor dit stoere en tijdloze materiaal.  Uitgevoerd in de kleuren cognac, grijs en zwart. L&R verwent onze koude wintervoetjes extra door soepel leer te combineren met een bontje als voering. Heerlijk warme voeten terwijl je op een gure herfstdag uitwaait op het strand zónder er unstylish uit te zien.