Wat eten we vandaag? Een steeds terugkerende vraag! Met een gevarieerd antwoord, van verse pasta tot patat of van kant-en-klaarmaaltijd tot mama’s boerenkool met worst. Zie jij het even niet meer zitten… Jamie – zoals altijd - wel. Blader door zijn nieuwste boek Jamie in 30 minuten en kom tot de conclusie: een verse maaltijd maken is echt niet zo moeilijk. En kost geen zee aan tijd. Slechts 30 minuten, bewijst Jamie Oliver. Met een paar handige trucjes en een goede organisatie is het voor iedereen mogelijk. De 50 verschillende menu's zijn superlekker, gevarieerd en met seizoensproducten bereid. De recepten zijn zodanig geschreven dat je elke minuut optimaal benut. Smullen maar.

Missie
Jamie is een man met een missie. Hij zette het opleidingsrestaurant Fifteen op om kansarme jongeren op weg te helpen, zette zich in voor gezonde schoollunches en veroorzaakte een revolutie in de keuken. Met de Jamie Oliver Foundation wil hij met eten de levens van mensen verbeteren én de werkgelegenheid stimuleren. Jamie werkt momenteel aan een lesmethode voor middelbare scholen. www.kosmosuitgevers.nl