Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Niet meer kiezen tussen Sauvignon Blanc en Chardonnay

Keuzes maken, ik vind het soms lastig. Maar natuurlijk geen wereldprobleem als je hebt over het maken van een keus tussen welke druifsoort en dus witte wijn ik zal kiezen. Meestal kies ik voor het gemak voor Chardonnay. Tot ik eigenlijk in het theater het Wijncabaret van De Aimabele Schoften zag en zij een hilarisch lied over deze witte wijn zingen. Ik moest daarna van mijzelf op zoek naar een andere druifsoort.

Sloveense wijnlabel

En ik werd op mijn wenken bediend door puklavec & friends. Dit Sloveense wijnlabel introduceert een nieuwe blend: Sauvignon Blanc & Chardonnay. Kijk, nu hoef ik dus ook niet meer te kiezen!

Dankzij de nieuwe blend hoeven wijnliefhebbers niet langer te kiezen tussen Sauvignon Blanc en Chardonnay. Het beste van deze twee werelden wordt verenigd in een fris palet met de tropische tonen en de structuur van Chardonnay. Daarmee past de nieuwe variant in het assortiment waar puklavec & friends om bekend staat: toegankelijke en frisse wijnen waar je met vrienden van kunt genieten. Het merk staat al jaren voor het thema Celebrate Friendship.

Oranje!

“Sauvignon Blanc of Chardonnay?

Deze vraag beantwoorden wij met een wijn die het beste van deze favoriete druiven verenigd. Wij zijn trots dat deze wijn net voor de zomer op het schap bij de Albert Heijn staat, om samen op alle mooie oranje momenten te proosten. Vier de vriendschap met deze mooie wijn!” aldus Tatjana Puklavec, eigenaresse Puklavec Family Wines.

 

 

De wijngaarden van puklavec & friends bevinden zich in de heuvels van Jeruzalem-Ormož, waar de druiven gedijen in een ideaal klimaat voor het maken van frisse, fruitige wijnen. Met de lancering van Sauvignon Blanc & Chardonnay voegt puklavec & friends een Nederlands tintje toe aan het assortiment. De oranje kleur van het etiket symboliseert de sterke band met Nederland, waar het Sloveense wijnmerk al jarenlang een bestseller in de supermarkt is.

 

Andere puklavec & friends die in Nederland verkrijgbaar zijn:

* Sauvignon Blanc & Pinot Grigio

* Cabernet Sauvignon & Merlot