Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Voel je even Barbie bij Pink Beach

Ben jij dol op roze? Lees dan absoluut verder. Want, weet je dat er in de zomermaanden een Pink Beach in Amsterdam is?!

Roze strand

Je komt bij Pink Beach via de ingang van WONDR en vooraf reserveren is noodzakelijk. Maar dan… je komt in een knalroze met witte oase. En dat in Amsterdam! Zoals de naam al doet vermoeden bij Pink Beach, ligt er roze zand en staan er roze/witte strandstoelen, parasols, roze sfeervolle zitjes, roze bloemen én er is een zwembad. Toch hoef je niet je bikini mee te nemen, want dit ‘zwembad’ is een vrolijke ballenbak met blauwe ballen. Te gek.

Surrealistische tropische oase

Pink Beach bij WONDR is dé zomerplek waar je gezellig met vriendinnen cocktails gaat nippen en plezier maakt. Ook gaaf: samen met je vriend/man brunchen. Op zondag, of iedere andere willekeurige dag. Het is altijd zomer bij Pink Beach. Dé surrealistische tropische oase in Amsterdam.

Brunchen

Wij nemen de pont vanaf het Centraal Station en dan loop je in zo’n tien minuutjes naar WONDR. Even komen we in de verleiding om eerst de 15 bijzondere interactieve kamers in te duiken om gekke foto’s te schieten. Maar de WONDR Experience, dé speeltuin voor volwassenen, doen we na afloop. Eerst brunchen!

Zet je zonnebril vooral op als je de tropische binnentuin, Pink Beach, in komt. Pov, wat een licht en roze. Even aanmelden en je ploft lekker neer op de roze banken of in een strandstoel. De magie kan beginnen.

De vriendelijk gastheer met z’n bijzondere snor komt vragen wat wij willen drinken. Wij hebben een bottomles brunch dus we starten met een Mimosa. Proost!

Zoet of salade

De menukaart van Pink Beach is lekker divers. Oh ja, er staat ook een ruime keus aan cocktails op. Maar wij hebben dus de ‘bottomless’ en kunnen 1,5 uur genieten van Mimosa’s en Prosecco. Wat we erbij gaan eten? Dat is nog moeilijk kiezen want er staat veel lekkers op, maar wij proeven van de American pancakes en Burrata & Peach Salad. Maar je kunt ook smullenn van Truffle Mushroom Eggs Benny, een Miami Burger of Tokyo Lover Chicken Waffles. Het smaakt heerlijk! Kom je later op de dag, dan zijn er ook snacks zoals (veggie) bitterballen, sweet potato fries of calamari.

Gewoon genieten

Voor, tijdens en na de brunch genieten wij van de vrolijkheid van deze magische locatie. Er valt veel te zien, zeker met je roze brilletje op. Aan de discobol en dj booth te zien zal er ook regelmatig een swingend feest zijn. Heerlijk idee om op de rand van de ballenbak aan een cocktail te nippen, terwijl je luistert naar zomerse hits. Wij hebben helaas een wat druilerige dag, maar je kunt onder het afdak of onder parasols zitten. Dan heb je immers ook het zonnige gevoel.

Er komen grappige glazen voorbij; cocktails in flamingo glas (de Flamingo Mule), Piña Koala in een koala mok en Mermaid Tears in een badkuip. De sfeer is entourage zijn geweldig. Dit wil je beleven!

Op dus naar Pink Beach!

En wie weet ga jij na de brunch, net als wij, ook lachen in de wonderlijke kamers van WONDR Experience of roller skaten bij Roller Dreams. Wij genieten nog na van deze heerlijke middag en gelukkig hebben we de foto’s ook nog. Zeker de fotoshoots in de Experience zijn te gek. Onze favoriete kamer: de Wildflower kamer… of toch de confettidouche… hmmm een duik tussen de marshmallows was ook gaaf… oh en dan die duik tussen de grote teddyberen of in het ballenbad. Alle kamers zijn even wonderlijk en gaaf om mee te maken én natuurlijk om foto’s te nemen.