Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Graceful Apricot & Freesia

Ruik de lente! Hmmm, zalig. Molton Brown brengt een eerbetoon aan de lente met nieuwe bloemig-fruitige geur: Graceful Apricot & Freesia.

Na de winter

Senior parfumeur Julie Massé, de dochter van een wijnboer, heeft zich voor de creatie van deze geur door haar aangeboren voorliefde voor de natuur laten inspireren. Ze koos voor de complexe hoofdnoot van fresia: haar persoonlijke favoriete bloem. De Senior Perfumeur legt uit: “Fresia, één van de eerste bloemen die na de winter gaat bloeien, heeft een sprankelend karakter dat vreugde en een prettig gevoel teweegbrengt. Ik wilde mijn herinnering aan deze schitterende bloesems in een flacon vangen; bloeiend in mijn tuin, naast de, met fruit beladen, bomen.’’

Favoriete bloem

Al iets voor de astronomische lente begint, namelijk op 20 maart, is deze Limited Edition verschenen. De nieuwe Graceful Apricot & Freesia collectie van Molton Brown is er sinds 6 maart 2024.

Hoe het ruikt? Ja, echt naar lente. Hoe omschrijf je dat… De geur van een rijpe, zacht-oranje abrikoos vermengt met een sprankelende noot van mandarijn.

Zoals ze bij Molton Brown zelf zeggen: “Verkwikkende fresia en romige magnolia bloemblaadjes komen samen met zachte muskus; fris en toch rustgevend voor een heerlijke balans.”

 Geef je lichaamsverzorgingsroutine een lente boost: verfris en verhelder alle zintuigen met de Bath & Shower Gel, met een geur die de gehele badkamer vult. Daarna masseer je de huid met de licht-als-lucht Body Lotion die een voelbaar zachte, geparfumeerde finish achterlaat.