Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

52 krachtpatsertjes in 1 kopje thee

Ben jij ook zo dol op thee? Ik vind thee lekker verwarmend en dorstlessend. Vandaar dat ik thee het hele jaar door drink, meerdere momenten op de dag. Ik wissel de ‘smaakjes’ af; van verse gember tot een zakje earl grey en van jasmijnparels tot een filterzakje kruidenthee. Zodoende heb ik diverse merken in de theelade staan, Pukka, Pickwick, Clipper, Yogi Tea, Twinings, Alka. Het staat hier allemaal gezellig naast elkaar te wachten tot hét juiste theemoment.

Kruiden

Een theemomentje betekent voor mij ook even ontspanning en bovendien is thee ook goed voor je. Het ondersteunt de spijsvertering, laat je tot rust komen en als je in mijn geval de Alka Thee drinkt helpt het je ook ontzuren. Vooral kruidenthee staat bekend om die heerlijk heilzame eigenschappen. Kruiden ondersteunen de bouwstenen van ons lichaam en Alka® Thee doet dat als geen ander. Met een selectie van maar liefst 52 kruiden pakt deze supergezonde lichaamsreiniger de zuren aan die je nieren, darmen, longen en huid door de jaren heen hebben opgeslagen. Een kopje vol natuurlijke krachtpatsers voor een fit lichaam en een goed gevoel. Dankzij de frisse en milde smaak is het een heerlijk drankje voor elk moment van de dag. 

Van anijs tot zwarte peper

Weet je dat… Verzuring is iets waar iedereen mee te maken heeft. Het is niet te voorkomen, maar je kunt het wel verminderen. Dat doe je door suikers te minimaliseren, veel groente te eten, koolzuurhoudende dranken en gezoete vruchtensappen te laten staan en matig te zijn met fruit, vlees en vis. Behalve de zuurgraad onder controle proberen te houden, kun je ook wat doen om opgeslagen zuren te neutraliseren. Kruiden hebben die kracht en Alka® Thee bevat een uitgebalanceerde selectie met ontzurende venkel, paardenbloem, driekleurig viooltje en maté bladeren. De overige 48 kruiden – van anijs tot zwarte peper – dragen elk op hun eigen manier bij aan een fit en gezond lichaam. Alka® Thee verhoogt de lichaamscirculatie, reinigt blaas, lever en nieren en draagt dagelijks bij aan het opruimen van zuren die zich in je lijf hebben genesteld.

Warme mok

Heerlijk hoor, met een dampende mok thee op de bank. Maar ik zet zo’n warme beker thee ook altijd op mijn bureau tijdens het werk. Steeds een slokje thee nemend. Heerlijk!