Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

De luxe van een Chanel lipstick

Natuurlijk gaat er bij mij bij nr 5 meteen een belletje rinkelen. Chanel. Maar bij nr 31 had ik dat gevoel niet. Tot ik las over 31 LE ROUGE. Want, weet je dat dit het nummer is van de meest exclusieve lippenstift van huize Chanel. Het nummer is geïnspireerd op het legendarisch adres, 31 rue Cambon. De bakermat van de creatie van Chanel.

De luxe lippenstift heet: 31 LE ROUGE

‘Het huis’ van de lippenstift is geïnspireerd op de spiegels van de iconische Art Deco trap in het pand op nummer 31. Dat zou je toch eigenlijk in het echt willen zien. Die trap. Tja en ook die lipstick zou ik natuurlijk heel graag in handen hebben. Het is dat ik er heel diep voor in de buidel moet tasten, namelijk 165 euro.

De gefacetteerde vierkante huls van de lipstick bestaat uit doorzichtige, heldere glas en laat de metallic weerspiegeling en de kleur van de stift zien. Een echt technisch hoogstandje dat alleen kon worden bereikt door gebruik te maken van het savoir-faire van Chanel op het gebied van haute parfumerie. De 31 LE ROUGE lippenstift is er in 12 bijzondere tinten.

Twaalf

Dan blijkt bij 31 LE ROUGE opeens het getal twaalf centraal te staan. Want, de 12 tinten zijn geïnspireerd op de creaties, de ateliers en het legendarische appartement van Gabrielle Chanel. De 12 kleuren die je eigen uniekheid accentueren, kleden en eruit laten springen in plaats van alleen maar subtiel te onderstrepen. De 12 staaltjes lef om elke dag te dragen.12 intense, ultrastralende en langhoudende tinten. 12 bijzondere kleuren, van gedempt beige tot diep granaatrood. 12 lippenstiften met een fijne, zijdezachte, gemakkelijk aan te brengen textuur, subtiel geparfumeerd voor een unieke sensoriële ervaring.

Rouge Allure L’Extrait

Ik kies financieel gezien (nog) niet voor het bovengenoemde pareltje, maar ik ga wel voor de ROUGE ALLURE L'EXTRAIT lippenstift van Chanel. Waarom? Omdat daar ook een schitterende kleur rood, namelijk midnight red, te vinden is én deze houder voorzien is van een refillable systeem. Is de stick op, dan kun je dus een in de houder een nieuwe – en eventueel andere kleur – doen. Er zijn maar liefst 20 nieuwe satijnachtige tinten.

Volgens Chanel is het geconcentreerde verzorging. Een complex met een combinatie van extract van de bloesem van de Japanse abrikoos en plantaardige wassen voor 12 uur lang hydratatie, 10 uur lang bescherming en de hele dag door comfort.

De Rouge Allure L’Extrait formule is hydraterend, comfortabel en beschermend is dankzij de combinatie van het extract van de bloesem van de Japanse abrikoos en plantaardige wassen. Dat klinkt toch zalig. En staat dus heel mooi!

Yep, de zwart-gouden huls heeft de iconische klik!