Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

hej:pure pure lemon

Toen ik de geuromschrijving van de nieuwe geur van hej:pure – pure lemon las, had ik meteen het gevoel dat het mijn zomerlieveling zou worden. In gedachte rook ik al de mandarijn, oranjebloesem, bergamot en het cederhout. Oh ja, en natuurlijk citroen.

Noten

Door hej:pure zo omschreven: De citroenfrisheid van de topnoot wordt geleverd door pittige bergamot, citroen en mandarijn. Bloemige en witte noten van elegante oranjebloesem onderstrepen de warme en zachte uitdrukking. De romige en omhullende akkoorden van warm cederhout in de basisnoot geven de geur zijn sensuele karakter en elegante afdronk.

Eau de parfums

Om eerlijk te zijn kende ik het parfummerk nog niet. En dat terwijl in 2022 het geurhuis Maürer & Wirtz dit gloednieuwe parfummerk hej:pure met 3 variaties lanceerde: pure flower, pure water en pure wood. Hmmm die pure water lijkt mij trouwens ook echt zalig! Dat terzijde.

Belangrijk voor het merk en natuurlijk ook ‘de toekomst’ is duurzaamheid. De eau de parfums zijn van geurolie tot vouwdoos duurzaam. Elke geur bevat bijzondere natuurlijke ingrediënten die afkomstig zijn van verantwoorde teelt van grondstoffen verkregen onder eerlijke arbeidsomstandigheden. Zelf vind ik dat belangrijk om te weten. Het merk heeft voor ik het ruik dus al een stapje voor.

Metalen clipje

Als ik de hej:pure pure lemon ontvang valt de verpakking dus als eerst op. Geen blingbling en glimglim, maar rustig en ingetogen bruin karton. Dan de fles zelf. Een bruine flacon met witte letters die mij doet denken aan een apothekersflesje. Leuk! Er is gebruik gemaakt van gerecycleerd glas. Top! Om te kunnen sprayen haal ik een klein metalen clipje weg. Leuk detail en als spray stopper veel beter dan een plastic dopje.

Citrusbloem

Ik spray een paar keer en ruik. Hmmm. Citroenachtige bloemengeur, fijne, witte citrusbloem. Inderdaad helemaal heerlijk wat mij betreft. Deze geur ga ik komende periode vaak dragen. Fris en fijn.

Ook fijn om te weten: De bergamot-essence is afkomstig van verantwoorde teelt in Italië. Pure citroen bevat ingrediënten die afkomstig zijn uit het MVO-programma Naturals Together.

Clean geuren

De term ‘clean beauty’ staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Clean staat niet voor ‘beter dan’, maar voor ‘vrij van’ bepaalde ingrediënten die als twijfelachtig beschouwd worden. Less is more wanneer het gaat om de geuren van hej:pure! Daarom zijn alle geuren 100% vegan en bevatten zij geen ftalaten, minerale olie, palmolie, uv-filters of kleurstoffen.