Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Zomers geel met Signorina Libera

Kijk dan toch…

Wat een prachtige flacon met zo’n gele strik. Daar krijg je toch gelijk een zomers gevoel van. En dan heb je deze nieuwe parfum in de Signorina Fragrance Collectie nog niet eens geroken!

Levendig en verrassend

Tja, een geur omschrijven blijft altijd lastig. Ik ruik in Libera fruit en ook wat bloemen. In ieder geval vrolijke geuren. Je krijgt er een zomers gevoel van. Bij Signorina noemen ze het zelf: Floral musky gourmand. Dit parfum opent met noten van peer en bergamot uit Calabrië. Okay, nu je dat gelezen hebt, ruik je het opeens ook echt in het parfum.

Nu citeer ik de geuromschrijving: “In het hart smelten roos absolue en pruimennectar samen tot een boeiend contrast van delicate en sensuele noten, uiteindelijk in de basis afgerond door de zoetheid van Italiaanse irisboter versterkt door zoete accenten van roze suiker en het warme gevoel van cashmere woods en ambroxan.” Kortom, wat mij betreft een vrolijke, zomers geur.

Kwartet

Deze Signorina Libera is de vierde in een reeks Signorina creaties: Signorina Eau de Parfum, Signorina Misteriosa en Signorina Ribelle. Kwartet!

Libera is gecreëerd in samenwerking met meesterparfumeur Jérôme Epinette. Signorina Libera nodigt alle vrouwen uit om hun unieke karakter te tonen en hun eigen pad vol zelfvertrouwen te volgen. Om te zijn wie je echt bent!