Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Even de nageltjes ‘doen’

Ja hoor, tijd om op slippers te lopen. Kortom, teennagels lakken. Yeah. Heel blij word ik van de nieuwe OPI's Summer Make the Rules-collectie met 12 frisse kleuren. Voor een wauw-factor kun je de fun pastelkleuren lekker met elkaar combineren.

Pastels

De collectie bestaat uit parelmoertinten met een nieuw lichtgevend glanseffect en schitterende pastels. Wat te denken van mat gekleurde nagels in pastel perzik of lavendel? Toch liever shinen? Pak dan de bubblegum of felroze. Wandel met mooie nagels - van je teennagels tot je mooi verzorgde nagels aan je vingers - het strand op of naar het zwembad…

Laat de zomer maar beginnen.

 

Nagels herstellen

Maar oei, misschien kom je er nu wel achter dat er wat herstelwerk aan jouw nagels te doen valt. Dan ook is er goed nieuws. Want naast kekke kleuren is er ook een revolutionair nieuw OPI product: Repair Mode™. Dit is een herstellend nagel serum.

Deze snelwerkende formule wordt opgenomen in de nagel en zorgt voor 99% herstel, 94% bescherming tegen schade en nagels die 4x sterker zijn in slechts 6 dagen. Het herstelt dus je nagelplaat op handen én op voeten. Het is onzichtbaar en direct droog.

Booster

Je kunt het serum als kuur van 6 dagen gebruiken. Het serum trekt in de nagel dus je hoeft het nooit van de nagel te verwijderen. De Repair Mode™ ook als booster of als dagelijkse bescherming om beschadigde nagels te voorkomen worden gebruikt. Laat het goed intrekken voordat je nagellak, GelColor of een ander product op je nagels aanbrengt.

Stevigere nagels

Dan nog zo’n fijn product om juist nu te ontdekken: Nail Envy® Strengthener. Dit zorgt voor 95% stevigere nagels, vanwege de Tri-Flex Technologie™. Deze technologie creëert bij het aanbrengen een vloeibaar schild en versterkt de nagels met het opbouwen van krachtige laagjes. Het beschermt tegen chippen, peelen en brokkelige nagels. Yes, dit wil je!