Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Hoe Parijs ruikt volgens Chanel

Eén van mijn favorieten is Chanel No 5.

Maar er is natuurlijk een veel grotere collectie bij Chanel. Zo ervaarde ik recent de EAU DE CHANEL… een reis. Deze collectie is gebaseerd op bestemmingen die Gabrielle Chanel nauw aan het hart lagen, met frisse parfums voor mannen en vrouwen. De geuren hebben namen als PARIS-VENISE, PARIS-DEAUVILLE, PARIS-RIVIERA en de nieuwste lancering: PARIS-PARIS.

Hoe Parijs ruikt?

Een bloemig-houtachtig parfum geïnspireerd op de ongedwongen Parijse elegantie… het laat je wegdromen naar een sprankelende ochtend op het terrasje van een café in Parijs.

PARIS – PARIS is een parfum dat is opgebouwd rond de Rosa Damascena, een karaktervolle roos met een veelvoud aan facetten. De bruisende frisheid wordt verlevendigd door citroen en mandarijn, de kruidige noten door roze peper, en het houtachtige hart door patchoeli.

Inspiratie

Chanel legt uit waar de inspiratie vandaan komt. PARIS – PARIS roept het beeld op van een onbezorgde lenteochtend op het terrasje van een Parijs café. De rozige tint is geïnspireerd op de kleur die de stenen van de grote Haussman-gebouwen krijgen in het licht van de eerste zonnestralen. Een bruisende en kruidige frisheid die doet denken aan een verkwikkende wandeling door hartje Parijs en de ongedwongen Parijse elegantie die Gabrielle Chanel inspireerde tot haar creaties.

Parfumeren

LES EAUX DE CHANEL heeft een nevelverstuiver waarmee je de geur prima kunt aanbrengen. Je kunt je ook omringen met deze fijne geur door ook de douchegel voor lichaam en haar te gebruiken.