Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Win Louis Widmer douchegel

Heb jij een gevoelige huid? Droog of juist vet. Dan kan het vinden van de voor jou juiste douchegel best een zoektocht zijn. Ga eens voor het schap van de drogisterij staan en je ziet toch door de bomen het bos niet meer. Zoveel merken, zoveel geuren en kleuren (de verpakking dan). Wat moet je kiezen? Ik weet het… de milde reiniging (voor elk huidtype) van Louis Widmer.

Voor elk huidtype

Deze douchegel is een milde en verfrissende gel, reinigt dus grondig, maar is mild. Het veroorzaakt geen huidirritaties en is mede hierdoor ideaal om door alle gezinsleden te worden gebruikt. De douchegel heeft een, zoals ze netjes zeggen, hervettende werking. Kortom, het voedt de huid. Tensio-actieve bestanddelen zijn afgestemd op de huid en reinigen dus zonder te irriteren en zorgen ervoor dat de huid niet uitdroogt. De pH-waarde van de gel stemt overeen met die van de huid.

In de douchegel van Louis Widmer worden plantaardige bestanddelen gebruikt, voor een optimale huidtolerantie.

Allemaal heel fijn voor jou en je huid. Daarom zijn wij blij dat we van Louis Widmer twee luxe verpakkingen met een douchegel weg mogen geven. (afgelopen)

Maak kans op de Louis Widmer douchegel.

Meer informatie over dit Zwitserse merk kun je lezen op www.louis-widmer.com/nl

Noem nog twee andere product van dit merk op onze Facebook pagina bij het bericht.

Winnaars: 

Ramona G: 'Nachtcrème en reinigingsmelk gebruik ik van dit merk.Geweldig merk en wat een leuke winactie,ik ga duimen!'

en

Melissa Van S.
Wat een leuke actie, natuurlijk doe ik mee. Twee andere producten zijn: Rijke Dagcrème UV 30 en Remederm Dry Skin Gezichtscrème UV 20