Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

V°73 fashion tassen

 

Ik ben totaal niet cijfermatig maar als er iets met ‘73’ is, dan valt het mij op. Het is mijn geboortejaar: 1973. Yes, inderdaad dit jaar is het een jubileumjaar. Extra grappig dus dat ik bij een presentatie van het Italiaanse fashionmerk V°73 was. Er werden originele tassen gepresenteerd en ik zag mijzelf als ‘Sarah’ al lopen met een V°73 tas. Een knipoog naar mijn 50ste.

Venetië

In 2023 is het Venetiaanse tassenmerk V°73 in het Nederlandse fashion landschap gelanceerd. Wat mij betreft kan dat cijfermatig niet mooier. Als tassenliefhebber – en stiekem eigenlijk een voorliefde voor schoenen – zit ik goed bij V°73. In Nederland presenteert het duurzame tassenmerk originele en kleurrijke tassen. Maar online heb ik al supergave schoenen gespot. De collectie is te zien in de flagship store in Venetië, één van de ruim 400 verkooppunten. En laat ik dit voorjaar nou juist naar Venetië gaan…

Must

De tassenontwerpen zijn verfijnd, maar vooral eigen en origineel. Perfect voor de onafhankelijke moderne vrouw die haar eigen weg gaat, en haar eigen stijl wil creëren. Maak een statement met de zomerse variatie op de trompe-l'œil Must bag. De Must bag is de eerste tas die V°73 op de markt bracht en waaraan de ontwerpster haar wereldwijde succes te danken heeft. Ieder seizoen komt de tas in nieuwe en unieke variaties, naast de variant waar het allemaal mee begon: een canvas basis met trompe-l'œil print in meerdere kleuren.

I am responsible

Naast de fashion visie, is het label future proof en zijn de materialen bij voorkeur duurzaam. Onderzoek naar grondstoffen is hierbij de sleutel: van de meest klassieke stoffen zoals fluweel, suède en nappa, tot meer eigentijdse opties zoals duurzaam geproduceerd plastic. De focus is altijd de keuze voor verantwoordelijke materialen, zoals kunstleer en gerecycled materiaal.

De focus van het merk op het milieu komt het best tot uiting in de Responsible Bag capsule collectie. Een shopper en cross body tas, gemaakt van natuurlijk canvas, gerecycled katoen en gerecyclede plastic details, met een print met een knipoog "I am a responsible bag".

Als ik in de flagship store in Venetië ben weet ik eigenlijk niet of ik wel kan kiezen… in eerste instantie tussen een tas of schoenen. Ik heb zo’n vermoeden dat het voor mij een kleurrijk setje van schoenen én een tas gaat worden.

 

Wil je de collectie V°73 schoenen ook zien?

Of de allernieuwste tassen?

Neem zeker een kijkje op www.v73.it/eu/