Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Haren wassen met Cactus Shampoo

Okay, het prikt niet hoor. Je haren wassen met Cactus Shampoo. De plant heeft echter wel veel goeds in huis voor je haar.

Anne-Sophie Skjødt Villemsen, founder ZENZ Organic: "Pickly pear cactus heeft hydraterende, verzachtende en beschermende eigenschappen en voegt extra vitamines en mineralen toe aan de shampoo en conditioner uit de Cactus lijn. Cactusvijg, de vrucht van de cactus met sappig, waterrijk vruchtvlees, is rijk aan piscidinezuur, dat beschermt tegen externe stressfactoren en de huid kalmeert. Het is goed voor het beschermen, voeden en hydrateren van de huid door een hoog gehalte aan waterbindende stoffen, zelfs in producten die van de huid worden afgespoeld. Een fantastisch ingrediënt om je huid en haar intens te hydrateren en dat we aan de Cactus Shampoo en Conditioner hebben toegevoegd."

Shampoo Cactus No. 17 is een siliconenvrije, zacht reinigende shampoo met voedende sulfaten, extra vitamines en mineralen uit prickly pear cactus die verzacht zonder het haar te verzwaren en versterkt de hoofdhuid. Shampoo Cactus geeft vocht, kracht en vitaliteit aan alle haartypes. De shampoo laat een zoete geur van perzik en cederhout achter met een vleugje ananas en voedt het haar met biologisch gezuiverde aloë vera, biologisch kokoswater, biologische koudgeperste avocado-olie en prickly pear cactus. Het is vooral geschikt voor normaal, droog en krullend haar en voor een droge hoofdhuid.
Het haar blijft gezond en glanzend.

98% natuurlijke ingrediënten
Na het wassen kun je de Conditioner Cactus No. 18 gebruiken. Het is een kleurvaste, siliconenvrije conditioner, geschikt voor de curly girl methode en met extra vitamines en mineralen uit de prickly pear cactus die verzachten, beschermen en vocht toevoegen. Conditioner Cactus biedt vocht, kracht en vitaliteit aan alle haartypes. Geniet van een zoete geur van perzik en cederhout met een vleugje ananas terwijl je het haar voedt met biologisch gezuiverde aloë vera, biologische glycerine, biologische koudgeperste avocado-olie en prickly pear cactus.

Vooral geschikt voor normaal, droog en krullend haar. Maakt het haar gezond, glanzend en gemakkelijk kambaar. Uit eigen ervaring kan ik inmiddels zeggen dat mijn (rood) geverfde haar er inderdaad prachtig van gaat glanzen en zacht aanvoelt. Ook heb ik echt lang met de shampoo en conditioner gedaan; ik schat zo'n drie maanden (bij 2x per week wassen). Een goed geconcentreerde shampoo die lekker ruikt en de conditioner voelde meteen prima op mijn natte haar. Kortom, ik ben om naar ZENZ Organic! Op naar zenzshop.nl