Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Eat your drink!

Jaja, eat your drink… wat ís dat nou weer? Ga ik je vertellen, want ik heb deze cocktail gummies geproefd. Yep, inderdaad… een snoepje met de smaak van een alcoholische cocktail. En er zit ok nog eens alcohol is. En ja, er is ook al een zero.zero gummie met een alcoholpercentage tot maximaal 0,2%. De grap: eet een cocktail.

Geniet verantwoord. 18+

Het merk heet Smith & Sinclair en het is hun missie om volwassen zijn leuker te maken! Hahah. Dat doen ze door jouw favoriete cocktail in de vorm van een snoepje te brengen. Van een Pineapple Bellini tot een Berry Daiqruiy en van een Passionfruit Mojito tot Raspberry Collins.

De Cocktail Gummies van Smith & Sinclair zijn gemixt zoals een échte cocktail en op smaak gebracht met het beste likeur, bitters, gedroogd fruit en spicy kruiden. Door de unieke combinatie van snoepgoed en alcohol wordt het plezier uit de kindertijd gecombineerd met de guilty pleasures van het volwassen leven.

Zero

De Cocktail Gummies van Smith & Sinclair zijn er ook als ZERO.ZERO variant, met andere woorden: hét perfecte cadeau voor iedereen die niet drinkt, zwanger is of leuk om de cocktailbar te openen tijdens een babyshower. De gummies zijn in leuke giftboxen te koop.

Voor Kerstmis zijn er speciale edities!

Naughty or Nice

Na het grote succes van vorig jaar komt de Naughty or Nice collectie dit jaar terug, een origineel cadeau. Jingle all the way, want de Naughty or Nice collectie is gevuld met de best-selling alcoholic cocktail gummies van het jaar. Proef de gummies, kauw en ervaar een échte cocktail.

Er zijn allerlei varianten op de cadeaubox van Smith & Sinclair voor Kerst. Zelfs als boomhanger (grappig). Hang gewoon wat cocktails in je kerstboom… Ook gaaf: de crackers box en natuurlijk de count down calander. Het feestelijke alternatief voor de standaard adventskalender. Nu met een afwisselende selectie cocktail favorieten. Maar wees gewaarschuwd: indien onbeheerd achtergelaten, kan de kalender voor 24 december al leeg zijn!