Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Zelf lekker Portugees koken

Ben jij al eens in Portugal geweest? Ja? Dan loopt het water je vast al in de mond als je aan de Portugese keuken terugdenkt. Verse vis, kersen en natuurlijk de Pastéis de nata. Heerlijk!

Jouw kookweek

Ondanks dat Nederlanders dol zijn op Portugal, blijft de Portugese keuken hier toch een beetje onderbelicht. Daar gaat Aviko verandering in brengen met het nieuwe (en gratis!) kookboek: De smaakmakers van Portugal.

Aviko trok samen met chef Wim Ballieu twee weken door het noorden van Portugal en proefde van de pure, lokale producten. De gastvrijheid, inspiratie en geweldige recepten bundelt Aviko in het nieuwste kookboek ‘De smaakmakers van Portugal’, dat gratis en zonder aankoopverplichting kan worden aangevraagd op www.jouwkookweek.nl.

Geniet samen van heerlijk Portugal, thuis aan tafel!

Samen eten zorgt ervoor dat je écht even samen bent en tijd voor elkaar neemt. Weg van de dagelijkse beslommeringen en leg vooral die mobiele telefoon weg (of zet ‘m uit). Het gevoel van samen zijn met familie en vrienden, lekker eten, lange tafels en avonden vol gezelligheid en goede gesprekken: dat is wat ze in Zuid-Europese landen zo goed kunnen. En wat Aviko graag met heel Nederland deelt. Maak met de tips in dit kookboek iedere kookdag een stukje leuker, met heerlijke gerechten mét aardappel natuurlijk!

De recepten kunnen bijna niet mislukken; jouw gasten zullen smullen van de Zuid-Europese smaken. Maak van elke dag een feest aan tafel!