Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Mooie lippen en gezonde glow

Een product voor je lippen die zowel hydrateert als een kleurtje geeft. Natuurlijk heb je dan keus, maar mijn keus is nu gevallen op de Lip & Cheek Balm van Loïs Lee Wholistic Skin Method.

SkinRoller van bergkristal

Founder Debbie van Weelden, van Loïs Lee Wholistic Skin Method, bouwt haar lijn met outer skinfood steeds verder uit.

Ik gebruik al de Spiked SkinRoller Clear Quartz. Een bijzondere roller van bergkristal waarmee ik de bloedcirculatie in mijn gezicht op gang breng.

Debbie legt uit: “Een SkinRoller voelt fijn aan, maar stimuleert daarnaast ook je fascia, lymfesysteem en helpt het zo overtollig vocht en afvalstoffen af te voeren. De spikes aan de ene kant van de roller werken dieper op de huid en stimuleren de meridianen (energiebanen) en fascia. Door het verbeteren van je bloedcirculatie krijgt je huid meer zuurstof en voedingstoffen en krijg je een gezonde en natuurlijke glow.”

 

Berry en Coral

Die roller bestaat al een poosje. Nieuw in de collectie is de Loïs Lee Lip & Cheek Balm in twee verschillende kleuren. Coral is rijk gepigmenteerd voor een intenser effect met een warme ondertoon. Berry is koeler, zachter en subtieler.

De Lip & Cheek Balm voedt en hydrateert je lippen en geeft ze een subtiele kleur. En, geheel geïnspireerd op een favoriete beauty habit van oprichter Debbie, is dit een twee-inéén formule – ook voor je wangen. Nadat je de Balm op je lippen hebt aangebracht zijn de wangen aan de beurt: voor een mooie dewy en glowy blos en een gezonde look.

Voeding, hydratatie en tint

De formule bestaat uit pure plantaardige oliën en boters. Natuurlijke Vitamine E zorgt ervoor dat de balsem goed blijft.

Géén minerale olie of petrolatums. Geen kunstmatige smaak, kleur of geurstoffen. Kortom, no more meuk.

Pure voeding met een tintje.

De Lip & Cheek Balm is 100% natuurlijk en vegan.