Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Gezellig aftellen naar Kerstmis

Yeah, ik vind ze gaaf: adventkalenders. En het toffe, er komen steeds meer merken met een eigen aftelkalender.

Graag zet ik een aantal opvallende voor je op een rij.

 

Kaleidoscope Advent Calender van [ comfort zone ]

De nieuwe Kaleidoscope-gift collectie voor 2022 van [ comfort zone ] viert de regeneratieve wonderen van de natuur en is geïnspireerd op de Scientific Garden in Parma, Italië, en barst van de levendigheid en buitengewone vormgeving van de natuurlijke ingrediënten van de producten.

De klinisch bewezen, vegan formules hebben biomimetische texturen en bevatten hoge percentages bioactieve natuurlijke ingrediënten. Dezelfde aandacht voor duurzaamheid is besteed aan de verpakking en productie die 100% CO2-neutraal is, dankzij de herbebossing en sociale regeneratie projecten. Elke box is ontworpen om hergebruikt te worden, gemaakt in Italië met gerecycled FSC-papier.

De prachtige adventskalender heeft op de 12 vakjes een afbeelding van een vogeltje, vlinders en bloemen en bestaand uit twaalf iconische [ comfort zone ] producten in miniformaat. Een fijne verrassing voor de feestdagen. De Kaleidoscope advent calendar kun je bestellen via www.comfortzoneskin.nl

Dr. Hauschka Advent Kalender

Met zijn feestelijke design nodigt de kalender je uit om op ontdekkingsreis te gaan in de wereld van Dr. Hauschka. De kalender bevat 23 proefverpakkingen en een Rose Day Cream (30 ml) als speciale traktatie op kerstavond. Met zorgvuldig geselecteerde producten die de huid en de zintuigen verwennen met voedende texturen, hoogwaardige ingrediënten en sensuele geuren, is de kalender een prachtig geschenk voor uzelf of voor uw dierbaren. De adventkalender is verkrijgbaar voor € 69,50 (Waarde > € 100,00).

 

It's that time of the year again!

Iedereen maakt zich weer klaar voor een prachtig feest en deze kerst heeft Babor ook wederom een feest voor de huid! De BABOR AMPOULE CONCENTRATES Adventskalender 2022 zorgt met 24 verassingen voor een stralend, mooie, jeudige huid! Het elegante ontwerp van de kalender is een eerbetoon aan onze planeet in klassiek zwart en goud: Het silhouet is omlijst door glanzende gouden sterren, terwijl de sneeuwvlokken de continenten vertegenwoordigen. (24 x 2 ml; €79,90)

Achter elk deurtje zit een speciale ampul met werkstoffen verborgen om de huid te verwennen - voor zichtbare huidresultaten dankzij de sterk geconcentreerde werkstofpower. Dit jaar is er nog een bijzondere verrassing: voor het eerst zit er achter de deurtjes ook een selectie DOCTOR BABOR POWER SERUM-ampullen.

Dualsenses & Stylesign 12 Day Advent Calendar

Verwen jezelf of een ander met deze 12-daagse reis van onze populairste Dualsenses en Stylesign (€34,95) favorieten. Deze LIMITED EDITION Advent calendar van Goldwell zorgt écht voor je haar met producten zoals Dualsenses Color Brilliance Shampoo - 30ml, Stylesign Creative Texture Dry Boost – 50ml en Dualsenses Rich Repair 60sec Treatment - 50ml

Belangrijk voor Goldwell is het CO2-compensatieprogramma. Alle geschenksets worden in Europa gemaakt en verpakt, waardoor onze carbon footprint kleiner wordt. Ze zijn ook FSC-gecertificeerd (The Forestry Stewardship Council): alleen materialen uit duurzame bossen worden gebruikt voor de productie van onze verpakkingen. De Dualsenses & Stylesign 12 Day Advent Calendar is verkrijgbaar via www.haarshop.nl.

Christmas Calendar

Mjammmmm… een adventkalender met lekker mag zeker in het rijtje niet ontbreken. En wat voor één! Met de Christmas Calendar van Lakrids by Bülow (€ 46,-) geniet je 24 dagen lang van knapperige verrassingen en zoete lekkernijen terwijl je aftelt naar kerstavond. Elk deurtje van de adventskalender onthult een zorgvuldig vervaardigde traktatie. Ontdek verrassende combinaties en zintuiglijke smaakervaringen. Elke verassing komt in een pakje van 2.

Drop van Lakrids by Bülow is geen gewone drop, maar met chocolade omhulde drop die met heel veel liefde en vakmanschap, op duurzame wijze wordt gemaakt door en voor een echte liefhebber. De smaken zijn intens en er worden steeds opnieuw verrassende combinaties geïntroduceerd. Speciaal voor de feestdagen lanceert Lakrids by Bülow de wintercollectie én een nieuwe smaak: Crispy mint. “We make the world love liquorice”  Verkrijgbaar via www.lakridsbybulow.com