Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

SKOTTI is 's werelds eerste demonteerbare gasgrill

Kijk dan, wat een leuke en kleine barbecue. Ideaal toch om mee op pad te nemen. Leg de klein opvouwbare bbq achterin de auto of steek ‘m in de rugzak en neem Skotti mee op de fiets, naar het strand bijvoorbeeld. Of ga barbecueën in het park, aan het meer, op het balkon…
Deze mooie bbq is onderscheiden met de Red Dot Award Product Design 2019. De bediening, het ontwerp en de innovatie van een lichtgewicht en toch hoogwaardige gasgrill overtuigden ook de jury van de Red Dot Design Award, die Skotti onderscheidde met de meest prestigieuze designprijzen ter wereld. Een beauty dus.


In een handomdraai
Wat Skotti ideaal maakt is dat je ‘m zo uit en in elkaar zet.
Christian Battel kwam op het idee voor SKOTTI toen hij op een middag samen met zijn gezin aan een meer zat. "Daar zit je dan langs de oever, je hebt honger en je denkt bij jezelf: ‘Had ik maar een grill!’ Een grill die je eenvoudig overal mee naar toe kunt nemen, die niet teveel weegt en in een handomdraai kunt opzetten en weer afbreken, liefst zonder de omgeving te vervuilen met gloeiende kolen. Die snel worstjes barbecuet voor hongerige kinderen en geen overlast en veroorzaakt door vuur en rook. Bestaat die niet? Dan bouw ik er toch zelf één!" Dus ging hij aan het werk.


Redelijk licht
Wij hebben Skotti in huis gehaald en wat eigenlijk meteen opvalt is het gewicht. Okay, het is een lichtgewicht voor een opvouwbare barbecue, maar toch drie kilo. Dat betekent wat ons betreft: heel stevig. Het materiaal is degelijk en sterk en dat wil je bij een bbq. Daar willen we best iets meer aan gewicht voor hebben.

De afzonderlijke onderdelen zijn in een handomdraai in elkaar te zetten. Geen gereedschap nodig. "Een ingepakte SKOTTI is zo compact, dat hij probleemloos is mee te nemen op een bagagedrager, in een wandelrugzak of onder je arm in de tram en hij is uitermate geschikt voor een klein stadsbalkon", legt ontwerper Christian Battel uit.
Op gas
De eenvoudigste en milieuvriendelijkste manier om SKOTTI te gebruiken is met gas. De bijpassende schroefflessen zijn wereldwijd verkrijgbaar. De grill produceert net zoveel hitte als een standaard staand model. Als je bij het opbouwen van de grill slechts drie onderdelen weglaat, is hij ook geschikt voor kolen of hout. 

Slimme tas
De opbergtas van vrachtwagenzeil is ook te gebruiken als ondergrond tijdens het grillen op gas. Een rondom lopende strook van klittenband voorkomt dat er tijdens het transport vet en andere viezigheid vrijkomt.
Alle essentiële onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Ook de gasslang en de gaskraan zijn op duurzaamheid ontworpen. SKOTTI is een goed alternatief voor wegwerpbarbecues. Reinig je grill handmatig met gewoon afwasmiddel of zet de roestvrijstalen onderdelen thuis in de vaatwasser. Fluitje van een cent.
Kom op, laten we gaan barbecueën!
AFGELOPEN - GaafvoorMama is heel enthousiast over deze gasgrill! We mogen een SKOTTI weggeven! 

SKOTTI is verkrijgbaar op www.skotti-grill.eu en kost €159,- Wie dat wenst, kan de grill ook bestellen met een persoonlijke en unieke lasergravure. Een gegraveerde SKOTTI kost €179,-.

Hoe maak jij kans op een Skotti gasbbq?
Door het formulier in te vullen en GaafvoorMama te volgen op Facebook!


We hebben twee vragen voor je:
1. Hoe heet de ontwerper van SKOTTI?
2. Wat ga jij op de gasgrill bereiden als je wint?

Anita S. gaf dit antwoord en won hiermee de Skotti! "Christian Battel. Wat ik ga bereiden? Alles wat er maar op kan."