Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Druppel

Wat heb jij een bijzondere hanger aan je ketting.

Grote kans dat je dat hoort als je Drupt draagt. Ik hoor het in ieder geval regelmatig als ik de – in Amsterdam - handgemaakt sieraad met een twist draag. Inmiddels heb ik al een collectietje hangers; een zwart veertje, roodgoud en een heus klavertje vier.

Uniek exemplaar

Drupt doet niet aan massaproductie. Alle hangers worden gevuld met unieke producten: van een stukje spijkerbroek tot een espressoboon en van gedroogde bloemen (zelfs een klavertje vier) tot een snufje goud. Druppel voor druppel wordt de mal gevuld, waardoor kleine luchtbelletjes ontstaan en je dus een persoonlijk exemplaar hebt.

De hanger klik je met een sterk magneet aan de zilver- of goudkleurige connector van de zwarte, zilveren of gouden ketting. Shinen maar. En in mijn geval... verzamelen maar, want telkens als ik weer op de website van drupt.nl kijk zie ik wel weer een nieuwe en gave druppel hanger!