Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Zalig zomers met CK One Summer Daze

Ik ben zelf dol op de geur van CK One. Al járen koop ik telkens weer een nieuwe eau de toilette flacon en spray ik royaal met de voor mij fijne geur. ‘Lang geleden’ kocht ik CK One voor het eerst op Schiphol voor ik op reis ging voor Malibu naar het carnaval op Barbados. Wauw, dat waren nog eens tijden. De geur van Malibu én CK One roept dus direct een zeer positief gevoel bij mij op. Vandaar dat ik deze frisse, genderneutrale geur nog altijd graag draag (en blijf kopen). Okay, toegegeven ik wissel wel af met N°5 van Chanel. Die parfum draagt mijn moeder graag, dus nummer vijf van Chanel roept bij mij ook een heel fijn gevoel op.

Oranje!

Terug naar Calvin Klein. Want ik ontving dus de nieuwe zomergeur CK One Summer Daze en ik was direct benieuwd. Alleen al vanwege die schitterende oranje flacon met gele letters. Ik houd namelijk van kleur!
In het bijgeleverde bericht lees ik over de nieuwe zomergeur dat Calvin Klein Fragrances een samenwerking met de Britse kunstenaar Harry Cartwright onthult met Summer Daze. Geïnspireerd door Cartwright’s typische stijl van iconische Amerikaanse beelden, neemt de nieuwe geur ons mee op een zomerse reis door het Amerikaanse Westen. De geur is een liefdesode aan het seizoen van vrolijkheid en zonneschijn. De zomer!
En hoe ruikt dat?
Om deze universele eau de toilette te creëren, mengden meesterparfumeur Ilias Ermenidis en senior parfumeur Clement Gavarry fruitige noten met een vleugje warmte om een verfrissende geur op te roepen dat opgebouwd is rond een akkoord van ijsthee. Het resultaat is een citrus fruitige zomerse versie van de originele CK One-geur.
CK One Summer Daze opent helder en stralend met een pittige citrus top noot van kumquat. Het muntijsthee-akkoord in het hart zorgt voor frisheid terwijl musk en vetiver de basis vormgeven en zo de essentie van het zomerseizoen samenbrengen. Het resultaat is een geur die je een geluksgevoel geeft. Oh wauwwww, ik weet na de tweede spray CK One Summer Daze al deze geur mijn zomer van 2022 gaat maken. En blijven herinneren.
CK One Summer Daze is genderfree, heeft een vegan formule, is samengesteld met natuurlijk verkregen alcohol en bevat 89% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en is verkrijgbaar bij de geautoriseerde Calvin Klein Fragrances (online)parfumerieën en -warenhuizen. De verpakking is gemaakt van gerecyclede materialen.