Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Win: twee power producten

Hallo lente! Yeahhhh. Wat heb ik daar naar uitgekeken en wat is het al dágenlang prettig, zonnig weer. Warmere temperaturen en de bloemen in bloei: het leven krijgt weer meer kleur. Net als jijzelf! En dus verdient jouw huid ook deze tijd van het jaar de juiste aandacht. Begin de lente stralend en vol energie met de Vitamine C + AHA24 collectie! Deze nieuwe lijn van Olay bestrijdt een doffe huid en verbetert de uitstraling, zodat jij met een extra boost de lente dagen tegemoet gaat.
Stralend de lente tegemoet
Ga voor een extra boost met de nieuwe Olay Regenerist Vitamine C+AHA24!
Vitamine C is een krachtig antioxidant en een van de populairste huidverzorgingsingrediënten op dit moment. De nieuwste innovatie van Olay, Vitamine C + AHA24, heeft dit bewezen ingrediënt opgenomen in een superformule met lactic acid (een alpha-hydroxyacid) en niacinamide. Het resultaat? Een revolutionaire formule die hydrateert, de huid verheldert en de teint egaliseert.

Ik hoor je denken… jaja. Nou, ik heb het geprobeerd en dus gesmeerd. De collectie bevat twee krachtige producten voor de dagelijkse huidverzorging: een hydraterende dagcrème en een lichtgewicht dagserum. Smeren maar, dus.
Ik vind de dagcrème prettig ruiken, een lichte citrusgeur. Het geeft een zomers gevoel. Net als de kleur van het potje trouwens. De Olay Vitamine C+AHA24 gel dagcrème smelt in je huid zonder de poriën te verstoppen en laat geen plakkerige of vettige resten achter. Al na enkele dagen zie ik resultaat in een egalere teint. Zowel vitamine C als niacinamide remmen de vorming van verkleuringen van de huid, ook wel hyperpigmentatie genoemd. Hyperpigmentatie ontstaat meestal door zonschade, restlittekens van acné en hormonale disbalans.
Het dagserum met vitamine C, AHA en niacinamide is zijdezacht en zorgt voor onmiddellijke hydratatie die 24 uur lang aanhoudt.
De boost die jij nodig hebt!
Aangezien de collectie AHA (lacticacid) bevat die de huid gevoeliger kan maken voor zonlicht, wordt geadviseerd om het product altijd in combinatie met een SPF te gebruiken, zoals de Olay Regenerist dagcrème met SPF30. 

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Mama geeft een setje Olay Vitamine C+AHA24 weg! 

Maak kans op deze twee power producten!
Kies jij voor de Vitamine C+AHA24 lijn? Dan ga jij stralend de lente tegemoet!
Hoe maak jij kans?

Eigenlijk simpel… gewoon het formulier invullen of een reactie achterlaten op Facebook GaafvoorMama.

Lees in de privacyverklaring wat we met de gegevens doen.

Zo'n zalig setje Olay is naar Manon P in Amsterdam verzonden.