Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Badderen in weldadige lavendelgeur

Vind ik in bad gaan altijd al ontspannend, nu ik Dr. Hauschka Moor Lavendel Bad cadeau kreeg lig ik compleet relaxt in het warme water. Die geur is heerlijk! De olie maakt mijn huid zalig zacht én ik vind het fijn om te weten dat Dr. Hauschka altijd dierproefvrij, 100% natuurlijk, vrij van synthetische geur-, kleur- en conserveringsstoffen is.

Het beautymerk past bij een mindful leven, want dat houdt ook in dat je de tijd neemt om goed voor jezelf te zorgen. Als je je aandacht naar binnen richt, ervaar je hoe belangrijk het is de balans tussen lichaam en ziel te vinden. En als je daarna uitzoomt naar het grotere geheel, zie je jezelf niet alleen als iemand die de aarde bewoont maar er ook voor zorgt. Daarom maak je bewuste keuzes over je cosmetica. Je zegt NEE tegen microplastics, palm- en minerale olie, synthetische ingrediënten en dierproeven, maar zegt JA tegen effectieve cosmetica van heilzame planten die je huid laten stralen.

Mindful
Dr. Hauschka Moor Lavendel Bad is hiervan een mooi voorbeeld. Dit badproduct bevat behalve extracten van paardenkastanje en paardenstaartplant onder andere ook moorextract. De lavendel zorgt voor ontspanning, terwijl de amandel- en avocado-olie je huid hydrateert en beschermt. Na een drukke dag, als je geprikkeld, onrustig of vermoeid thuiskomt, is een lekker warm bad met Moor Lavendel een echte weldaad.