Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Fijne kerstdagen met super foodies

Om meteen maar te verklappen waarom ik deze tekst schrijf… ik mag Super foodies Christmas candles weggeven van het beautymerk Oolaboo. Daarnaast vind ik het gaaf om over deze lijn met producten iets te melden, omdat Oolaboo binnen het super foodies segment geen onnodige kartonnen verpakkingen en zorgt voor minder afval, dus minder CO2 uitstoot. Belangrijk om te weten: zero impact formules, 100% veganistisch, zonder parabenen, siliconen en palmolie.

Speciaal voor Kerstmis
Okay, omdat het een Super foodies Christmas candle heet en er op de verpakking hulsttakjes staan, heb ik de kaars bewaard voor december. Ik heb de ambachtelijke kaars, in een gerecycled glazen potje, meteen aangestoken na Sinterklaas. Tja, ik dacht laat ik het ‘goed doen’, maar als je het mij vraagt… kan je deze kaars het hele jaar door branden. Vanwege de sfeer natuurlijk, maar ook omdat deze Kerst kaars áltijd lekker ruikt. Namelijk heel bescheiden, naar groene thee. Dus geen kaneel, cranberry of andere kerstgeuren. Ik ben fan.
100% eco-sojawas
De geur is gewoon goed! Maar er is meer goed aan deze Super foodies Christmas candle. Namelijk de zuivere katoenen lont, de 100% natuurlijke, pure, essentiële oliën voor het aroma en 100% eco-sojawas. Deze sojawas is afkomstig van sojabonen en is volledig biologisch afbreekbaar, ook nog eens vrij van chemicaliën en dus milieuvriendelijk. Dat brandt schoner! Bovendien ook nog eens twee keer langer dan een gewone kaars.

Merry Christmas
In de Merry Christmas collectie ontdek ik nog zo’n mooi product, met en soortgelijke verpakking. Het gaat over de Super foodies Christmas body wash bar. Je raadt het vast al… Deze ‘bar’ is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, bevat 0% siliconen en 0% plastic, is 100% handgemaakt en bovendien 100% veganistisch. Yes, dit wil je!

Ik beken...
Zelf moet ik stiekem nog een beetje wennen aan soppen met een body wash bar (of shampoo bar). Want, waar laat je de natte ‘bar’ na gebruik? Dat vergt bij mij nog wat organisatie in de douchecabine, om eerlijk te zijn. Een mooi zeepbakje is natuurlijk de oplossing, maar heb ik dus nog niet. Okay, ik beken schuld want ik gebruik namelijk toch nog veel te veel plastic verpakkingen als het gaat om douchegels en shampoo.
En dat terwijl het niet hoeft, zo leer ik van Oolaboo. Want met de nieuwste Super Foodies Body Wash Bar kan ik mijn huid wassen, scrubben én tegelijktijdig verzorgen. Dat klinkt toch geweldig fijn! Zeker als je dus deze Christmas versie neemt, geurend naar Bergamotte Vetyver. Top idee dus als cadeautje in de decembermaand. 


AFGELOPEN - Gaaf voor Mama mag van Oolaboo de Super foodies Christmas candle weggeven. 

Wat zijn super foodies bij Oolaboo?
Op de site valt onder andere te lezen: “Er worden binnen het super foodies geen onnodige kartonnen verpakkingen meer gebruikt en grotere inhoudsmaten zorgen voor minder afval.”

Hoe maak jij kans op een Super foodies Christmas candle van Oolaboo?

Noteer op het formulier of onder het bericht in social media nog 1 ander ‘super foodies’ product van Oolaboo.

Facebook Gaaf voor Mama.

 

De kaars is verstuurd naar Anne K in Amsterdam en Floortje v H in Heiloo.