Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Genieten van moeder-dochter beautymiddag

Samen met je dochter tutten is zo heerlijk! En dat kan al vanaf heel jong, weet ik uit eigen ervaring. Want ‘tutten’ kan op vele manieren, hahah.

Toen mijn dochter Pien nog heel jong hebben we samen heel wat knutselfrutsel dingen gemaakt. Lekker samen tutten aan tafel met stiften, papier, strijkkralen, stroken karton en wol. Al vrij snel kwamen mijn nagellakjes bij haar in beeld en dus viel er onder tutten ook opeens ‘elkaars nagels doen’. We hebben samen ook heel wat koekjes en taarten gebakken. Ook een manier van samen tutten.

Toppunt van tutten
Kleine meisjes worden groot en van kneuterig tutten komt het niet zo vaak meer. Of toch wel?! Yes, zo blijkt! Want het toppunt van tutten hebben we pas mogen ervaren! Samen een beautybehandeling in een salon. Op naar Bussum waar wij bij La Mysore Cosmetics een zalige middag hebben gehad.


We hebben het van tevoren al goed voor elkaar, want we lunchen bij de Eendracht in Blaricum. Een zalig broodje carpaccio later gaan we met een goed gevulde maag naar Bussum. We parkeren in de Spiegelstraat en hebben nog genoeg tijd om de leuke, kleine boetieks te bezoeken. Wat een fijn winkelstraatje is dit!
Dan komen we bij nummer 5 en buiten voor de deur van salon La Mysore staan mooie Oosterse lampen en als wij binnenstappen worden we uiterst hartelijk verwelkomt door eigenares Mitra en haar dochter Melody.


Parfum en thee
We krijgen een kop zalige kruidenthee in de sfeervolle salon en Mitra vertelt alvast over de methode van La Mysore: “het is gebaseerd op eigen geneeskrachtige kruidenformules die met liefde en op basis verschillende studies en onderzoeken zijn samengesteld. La Mysore biedt een holistische aanpak en kijkt naar de huid als geheel. Tijdens de behandelingen worden de producten op maat samengesteld en wordt er een persoonlijke touch aan de behandeling gegeven.”
Tegen de wand staat een prachtige kast met parfumflessen. Pien mag van Mitra verschillende geuren ruiken en ze vertelt over de mogelijkheid om een parfum arrangement te doen. Dan stel je zelf een parfum samen. Superleuk en fijn! Dát gaan we zeker een andere keer doen, want nu mogen we plaatsnemen op de behandelstoel.

Wenkbrauwen verven
Er is ruime keus aan beauty treats voor moeder en dochter en wij hebben gekozen voor een gezichtsbehandeling, wenkbrauwen epileren en verven en een nekmassage. Ondertussen is de dochter van Mitra er ook bij en zij vertelt aan Pien wat we gaan doen. Het is haar eerste behandeling dus best een beetje spannend, maar vooral heel leuk.
We liggen tegenover elkaar op een zalige, warme stoel. Toegedekt met een fijne fluffy deken. Zo leuk dat moeder en dochter een behandeling geven aan ons als moeder en dochter. Het voelt enorm speciaal op deze manier. 

 


Na het in vorm brengen van onze wenkbrauwen… inderdaad ook met draad… komt er een kleur op. Pien is met haar blonde haren een beetje bezorgd of het wel de juiste kleur wordt, maar Melody en Mitra stellen ons volledig gerust. En, het resultaat mag er even later zijn. Prachtig!
Gezichtsbehandeling
Er is tijd om gezellig met elkaar te kletsen. En met elkaar bedoel ik, zowel met Pien als met Mitra en Melody. Wat een ontspannen en fijne sfeer hangt er bij La Mysore!
Ons gezicht wordt grondig bestudeerd en daarna gereinigd, voorzien van een masker en gehydrateerd. Wat een feest, voor de huid. Maar ook voor mij om rustig hier op een behandelstoel te liggen. Samen met mijn dochter. Na een kleine twee uur zitten we opnieuw aan een kop kruidenthee, te genieten van een zacht en stralend gezicht. Heerlijk!

Hammam

Een andere optie om met je dochter te doen is trouwens het hammam arrangement, met een bezoek aan de stoomcabine, een lichaamsscrub, inzeepritueel, korte rugmassage met La Mysore olie, een infrarood treatment en die heerlijke kop La Mysore thee ter afsluiting. Wie weet gaan we dat nog doen als ze 16 is, bijvoorbeeld. Een fijn sweet sixteen moeder en dochter feestje.
Chocolade
Ook gaaf om met je dochter te doen is een thuis chocolade party. Chocolade is wat mij betreft altijd een goed idee… maar La Mysore bedoelt er iets anders mee dan chocolade in je mond te steken: speciale Moeder & Dochter Chocolade producten.


Waarom chocolade? De zoete geur van chocolade is een herkenbare geur in onze hersenen, hierdoor wordt in ons lichaam serotonine (gelukshormonen) aangemaakt en hiermee kan je makkelijker alle stress en spanningen van je zelf afzetten. Chocolade heeft ook een goede invloed op je huid. Het bevat flavonoiden die zorgt dat de huid dikker, sterker en zachter wordt. Het is ook rijk aan antioxidanten die de huid beschermt t.o.v. vrije radicalen. Je kunt helemaal los met de La Mysore chocolade producten, bijvoorbeeld start met een heerlijk voetenbad met de chocolate Bath & Shower gel met kokos olie, dan een bodyscrub, vervolgens gebruik je de chocolade body butter met sunflower extract en shea boter. Tot slot een overheerlijke La Mysore chocolade Gezichtsmasker: genieten tijdens een ontspannend achtergrondmuziekje met warme chocolademelk en bonbons.


Kortom: Op en top genieten van producten en behandelingen van de La Mysore moeder & dochter voor jezelf als moeder & dochter.
ps La Mysore heeft een filiaal in Bussum en in Emmeloord. Check: www.lamysore.nl