Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Straal met Olay Glow lijn

Okay, de nieuwe Olay Regenerist GLOW lijn werd in het voorjaar enthousiast gepresenteerd en nu schrijf ik er pas over. Dat komt omdat ik de crèmes eerst eens goed wilde testen. Done en dan hier mijn ervaring.

Met SPF30

Om meteen met het eindresultaat te starten: de dagcrème levert mij een stralende, zachte huid op. En dat is fijn. Het voelt ook nog eens goed en gehydrateerd, trekt snel in, plakt niet (daar heb ik zeker op warme dagen nogal eens last van) én het ruikt lekker. Dat laatst vind ik eigenlijk ook wel belangrijk. Je start toch de dag op met ‘iets’ op je gezicht smeren en dan is het prettig als het goed ruikt. Dan, belangrijke eigenschappen van de Regenerist Glow Dagcrème SPF30. De zonnebrandfactor natuurlijk! Deze dagcrème met SPF30 geeft jou niet alleen een onweerstaanbare dewy look, hij beschermt je huid ook nog eens optimaal tegen UV-stralen. Iets wat ik heel belangrijk vind, alle dagen van het jaar. Mijn conclusie over de dagcrème Glow is dus positief. Mijn huid voelt niet alleen fijn, het ziet er ook rustig uit én is beschermd tegen UV-stralen. Deze SPF-crème heeft een matte afwerking en is geschikt voor een normale, droge en vette huid.

Eigenschappen & voordelen voor je huid

Laat ik het eens in z’n algemeenheid over de Glow potjes hebben. Die zitten boordevol met vitamine B3 (niacinamide) – een echte alleskunner die je huid hydrateert, de barrièrefunctie van de huid versterkt en ook huidirritaties zoals roodheid en oneffenheden vermindert. Niacinamide vermindert ook nog eens grove poriën doordat de talgproductie wordt afgeremd. In samenwerking met actieve peptides die de collageenproductie versterken werkt deze formule fantastisch. Het resultaat? Een jaloersmakende, gladde skin die helemaal ready is om zich te laten zien!

Regenerist Glow Serum

Dan is er nog het Regenerist Glow Serum. Neem een beetje no nonsense serum uit de pipet en smeer rustig uit over je gezicht. Het is supergeconcentreerd en geeft een egale teint en zijdezachte huid. Ook wanneer je huid mweh-momentjes heeft, laat het Regenerist Glow serum jou weer stralen. Vervaagt poriën, oneffenheden, pigmentatie en donkere vlekken. De krachtige hero-ingrediënten dringen tot 10 lagen diep in het huidoppervlak. Geschikt voor normale, droge en vette huidtypes. Laat mij de komende maanden maar lekker stralen met de Glow lijn van Olay Regenerist. 

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Mama mag 5 sets van de nieuwe Olay Regenerist GLOW lijn weggeven bestaande uit het Glow serum en twee varianten Glow dagcrème moisturizers voor zowel droge als vette huidtypes. 

De Olay GLOW lijn absorbeert snel, hernieuwt de huid en vervaagt poriën en oneffenheden voor een stralende, glowing skin - een cadeautje voor je huid dus!

Wil jij ook graag stralen?

Laat op het formulier EN op Facebook GaafvoorMama weten wat het ingrediënt Niacinamide met je huid doet.